2821
2789
عنوان

لباسسسسسس

697 بازدید | 28 پست

با دوستام قرار دارم نمیدونم چی بپوشم

هیچ کدوم از لباسام بهمدیگه نمیان

واسه یه کت شلوار ندارم

واسه یه شلواری بوت ندارم

واسه یه بوت هیچی ندارم ست کنمممم

دارم دیوونه میشم

بگو چیا داری تا یه چیزی جمع کنیم

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی کلا الویت خریدتو بذار کمد کپسولی

یعنی چنان در موقعیت هایی نجاتت میده که نگم

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

بگو چیا داری تا یه چیزی جمع کنیم

نیم بوت مشکی، بوت بلند جورابی هم دارم احساس میکنم خزه

کاپشن پفی کرمی کوتاه، کت زمستونی سبز، کت قرمز، کت مشکی

شلوارام هیچ کدوم خوب نیستن😫😫

نیم بوت مشکی، بوت بلند جورابی هم دارم احساس میکنم خزهکاپشن پفی کرمی کوتاه، کت زمستونی سبز، کت قرمز، ...

نیم بوت مشکی که خوبه

کتم همه خوبه ولی من اگه باشم یه بافت مشکی میپوشم روش کاپشن کرمی

شلوارم همه چی اوکیه، وایدلگ، بگ حتی راسته

نیم بوت مشکی، بوت بلند جورابی هم دارم احساس میکنم خزهکاپشن پفی کرمی کوتاه، کت زمستونی سبز، کت قرمز، ...

ماشالا این همه لباس داری .من فقط یدونه پالتو و چند تا شلوار و یا بوت دارم همین

از من منی ماند که دیگر شوق هیچ چیز را ندارد🤍🖤

مثلا چیا

یه سری ایتم های بیسیک هستن که همه جا میشه پوشید

هیچ طرح،رنگ یا مدل خاص و ترندی نداره. یعنی تو ممکنه یه جنس خوب بگیری ده سالم استفاده کنی هیچوقتم از مد نیفته

مثلا اینا که عکسشونو میذارم (ولی حتما اینترنت وصل شد یوتوب و پینترست سرچ کن ببین چقدر استایل میشه باهاش زد)