2777
2789
عنوان

خیانت

199 بازدید | 18 پست

اگر تجربه خیانت دارید ، یا دوست دارید راجبش صحبت کنید

به عنوان یه روانشناس با اندکی اطلاعات شاید بتونیم اینجا باهم صحبت کنیم ✨

روانشناس ، تا حد توان برای کمک به دوستان✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارتنرم منو میپرسته قهر میکنم به دستو پام میوفته گریه میکنه هرکار بخام برام میکنه ولی با این حال دیدم ک به یه دختری پیام دااده بود حتی راجب من حرف زده بود بیشتر از اخلاقیات من گفته بود همش خودمم خیالم راحته واقعا جز من کسی ب چشمش نمیاد ولی چرا باید به ینفر پیام بده اونم یه زن سی ساله خودش ۲۵ بعد از من حرف بزنه

طبیعت بازیو نفهمی تکرار میکنه..

فرستادن عکس به اصرار یه یارو البته بامانتوشال سریع زیریه ثانیه برداری خیانته درصورتی که همسرعقدیت ولت کرده باشه وسراغی ازت نگرفته باشه بعدهم پشیمون شی عذاب وجدان بگیری وآرامشت بره خودهمسرت بهت بگه بروهمونایی که میخوانت.

من رابطه نداشتم ولی دوست دارم بدونم چون نوشتی روانشناسی بلدی چرا به شخص خیانت میکنه؟؟علتش چیه خب جدا ...

یه نظریه خیلی جالب هست که میگه دنیا ی اطراف مثلا فیلم ها به ادم ها این حس رو القا میکنه که خیانت یه هیجان خاص داره یا حسی داره متفاوت با حسی که با پارتنر تجربه میکنی ( من قبول ندارم صرفا توضیح دادم )

اما این تو دنیای واقعی درست نیست

اصلا شبیه پز دادن نبود بیشتر یجوری بود انگار اون منو دوسداره من ن درحالی ک میدونه منم خیلی دوسش دارم

شاید دلش ازت پر بوده میخواسته خالی بشه پیش یکی ولی نتونسته بهت بگه یکم با اخلاق تر شو

عاشق ریاضی🤍

اصلا شبیه پز دادن نبود بیشتر یجوری بود انگار اون منو دوسداره من ن درحالی ک میدونه منم خیلی دوسش دارم

مرد ها گاهی برای جلب توجه نقش قربانی رو بازی میکنن