2777
2789
اگه مجردی و فقط 22 سالتهنمون تو این خراب شدهاینا این نون دونی رو دو دستی تقدیم هیچ حکومت دیگه ای نمی ...

ایشون کاربر اقاعه ولی خب در کل صحبتات قشنگ بود ولی مشکل اینه الان با قیمت ارز فعلی و دلار و یه سری سختگیری های بین المللی مهاجرت

رفتن از ایران هم همچین راحت نیست

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

vless://fec9b787-11ab-4fa7-aba8-cb3fd607cf03@chatgpt.com:2053?flow=&type=ws&host=gg.mizbanan ...

با همراه یا ایرانسل؟

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشون کاربر اقاعه ولی خب در کل صحبتات قشنگ بود ولی مشکل اینه الان با قیمت ارز فعلی و دلار و یه سری س ...

فرقی نمیکنه خانم و آقا

پسر خودم میگم که 15 سالشه از امسال خیلی تو گوشش می خونم که بفکر مهاجرت باشه خودمم تا جایی که می تونم حمایتش میکنم

فعلا که سه سال دیگه درس داره باید دیپلم بگیره
حرفام قلبی بود چون برای خودم مشاور و راهنمای خوبی نداشتم دوران تحصیل و دانشگاه وو وهمش فرصت سوزی شد

این روزا هم که همه چی سخت تر شده ولی مسلم هست که هیچ آینده ای تو این کشور نیست

تا دیر نشده باید خودشون نجات بدن... مگر اینکه با ریش و پشم بچسبن به همونایی که الان نشستن اون بالا و به ریش ما مردم می خندن که داریم گدایی اینترنت می کنیم

اگه مجردی و فقط 22 سالتهنمون تو این خراب شدهاینا این نون دونی رو دو دستی تقدیم هیچ حکومت دیگه ای نمی ...

من ک پسرم ی چنباری بخاطر کارم پیشنهاد شد برم دبی یا ترکیه کار کنم اما چون پایان خدمت نداشتم نتونستم برم

The road knows my pain, the helmet hides it