2777
2789
عنوان

بنظر شما پول برادر شوهرم و بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 50 پست

پولشونو بده زشته

ارزش پول برادر شوهرت که از نصف هم کمتر شده😑

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا فک میکنن پول ندارین که میگن نمیخواد. بهتره پولشونو بدین تا دوباره روتون بشه قرض بگیرین

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

قرضو باید داد بالاخره واقعا چ دلو جراتی داری من ۲ ماهه از برادرم ۴۰ تومن گرفتم گفته نمیخام اصلا ولی خواب و خوراک ندارم . ولی ب نظرم رو پولت کار کن سودشو بزار کنار بده برادرشوهرتاینجوری دست خودتم خالی نمیشه چون با ۳۰ گرم طلا هیچی نمیمونه دیگ

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

قرضتو بده حتما

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
ازشون بپرس اگه مشکلی ندارن پولشون کم کم بدید همین کارو بکنید والا قرض بدید که اگه باز لازم داشتی بهت ...

بهشون میگم میگن فعلا پولتو نگه دار ما نمیخایم

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل👌🏻✌🏻