2777
2789
عنوان

بمونم یا مهاجرت کنم برم

59 بازدید | 5 پست

من مترجم روسی ام تو شرکت بازرگانی و حقوقم خوبه شرکتش هم تو یک برجه و محیط کاری خوبی دارم

ولی به خاطر نامزد سابقم که خسیس بی پول و خائنه و هی با خانوادش و مامان خودم بهم فشار میارن که با من ازدواج کنه و اینکه از شرایط فعلی کشور خیلی خسته شدم میخوام شغلمو ول کنم و برم پیش خواهر بزرگم تو رومانی زندگی کنم

شما بودین می موندین یا می رفتین؟ برای رشته من تو ایران شغل بهتر گیر میاد ،چون اونا با روسیه روابطشونو قطع کردن به خاطر اوکراین

یعنی اگه برم باید دنبال کارای جنرال بگردم نه کار تخصصی

Люди, которые не понимают твоего молчания, никогда не поймут твоих слов

برو حتما

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ، وطن 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم برو از اینجا مطمئنم کلیی فرصت های جدید برات پیش میاد میتونیم زبانای دیگه بخونی کارای تخصصی بکنی اونجا یا دورکار باشی اینجا دیگه جای موندن نیست

هیچوقت تسلیم نشو،اگر اونا میتونن ما هم میتونیم🩷🩷🩷

یعنی تو با این محاسن نمیتونی یه نهههههه بزرگ به همه بگی و خودتو خلاص کنی؟ راجب مهاجرتت نظری ندارم

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت