2777
2789
عنوان

حالت تهوع شدید

193 بازدید | 16 پست

سلام . بهم بگید چیکار کنم . الان ده هفته س که باردارم و یه ماه و نیمه ویار شدید دارم . هیچی نمیتونم بخورم و بالا میارم واسه همینم فشارم میافته . دکتر بهم قرص ویتامین ب ۶ داد ولی اثری نداره . نی نی طوریش نشه اینحوری ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزیش نمیشه منم همینطور بودم هرچی میخوردم بالا میاوردم دکتر دیگه بهم دمیترون داد ولی بهم گفت سعی چیزای داغ و خیلی شیرین نخوری معدت تحریک میکنه گفت میخوای غذا بخوری بزار سرد بشه منم انجام دادم بهتر شدم. نون خشک حالمو بهتر میکرد و هنینطور سیرابی البته سرد میخوردم من تا 18 هفتگی همینطوری بعد خوب شدم

منم معده ام خیلی اذیتم کرد کم بالا میاوردم اما همش احساس سیری و ضعف داشتم اما از وقتی کباب برگ خوردم خیلی بهتر شدم دکتر بهم گفت باید معده تو گرم نگه داری غذاهای سردمزاج و آبکی نخور غذاهای خشک و با وعده های زیاد اما به مقدار کم بخور الان خیلی بهتر شدم البته سه ماه رو گذروندم

۱- تکرار در دفعات تغذیه و استفاده از مواد غذایی کم حجم و کم چرب استفاده از نون های برشته و شور و خوردن نخودچی قبل از بلندشدن از رختخواب .اجتناب از مصرف غذاهای سرخ شده ٬ پرچرب و پر ادویه مانند آش ٬ آبگوشت. از مایعات یک ساعت قبل و بعد از غذا استفاده نکن

از غذاهای خشک مانند تخم مرغ پخته ٬ نان برشته ٬ سیب زمینی پخته ٬ گوشت های بدون چربی ٬ حبوبات پخته شده کم آب ٬  مربا ٬٬ شیرینی های خشک و کم چربی بیشتر استفاده کنید .

کمی استراحت بعد از صرف غذا و استفاده از حوله خنک و یا کمپرس یخ روی معده (در صورت داشتن حالت تهوع شدید) گاها موثر می باشد. استفاده از غذاهای انرژی زا مانند ژله و کرم کارامل  استفاده از غذاهای سرد که بوی غذا از بین رفته است و تحریک کننده استفاده از لیمو ترش تازه با غذا

لطفا برای شفای تمام مریض ها یک حمد بخونید