2777
2789
عنوان

منم وصل شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 48 پست
میشه برای منم بفرستین؟🫠 خیلی خیلی کارم واجبه

v2rayconfigz
این کانال توی روبیکا
برید توی اولین پیام هاش یه فایل گذاشته نپستر. اونو نصب کنید خودشم کانفیگ داره با نت ایرانسل وصل بشید یخورده مثلا در حد ۳ دقیقه اینا بمونید توی اپ بعد برید بازم یه چند دقیقه توی تلگرام بمونید قطعا وصل میشید
v2rayNG_ser12
باز اینجام کانفیگ میذاره میتونید استفاده کنید
من ک خودم وصل شدم با ایرانسل و هنوزم وصلم فقط یخورده باید صبر کنید. توی همون کانال هم نوشته ک باید چیکار بکنید...

ملاذ و ملجاء ما اوست...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید عزیزم وقتتو گرفتم من تو این چیزا خیلی گیجم نمیتونم درستش کنم

ن عزیزم این چ حرفیه.

Hhhhhhhhhhhhhhpppppppppppppppp

اینجا بهم پیام بدید روبیکا حتماااا بهتون کمک میکنم

ملاذ و ملجاء ما اوست...

باید صبوری کنین برای اتصال دایم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من والا توی روبیکا یه کانال پیدا کردم. یه فیل شکن بود دانلود کردم npv بعد کانفیگ هارو اد کردم. ولی ...

Npv رو ازکجا ریختیش؟

جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!

من والا توی روبیکا یه کانال پیدا کردم. یه فیل شکن بود دانلود کردم npv بعد کانفیگ هارو اد کردم. ولی ...

Npv رو ازکجا ریختیش؟

جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!