2777
2789
عنوان

خیلی خستم از سینگلی چکنم

134 بازدید | 16 پست

بجز کارم جایی نمیرم..ولی دلم یکی رو میخواد عاشقش باشم عشقم باشه بهم محبت کنیم...خواستگار خوب ندارم بدلم نمیشنن..دوستی هم که همه قصدشون سواستفاده هست..توقعاتشون بالاست...برا همه همینه یا فقط من بدشانسم؟

عزیزم ببین باتوجه به تجربه ام میگم سینگلی یک مشکل تو رابطه بودن اونم با نره های الان هزار تا مشکل

سینگلی؟ حالشو ببر عشقشو بکن فک کن رل بزنی نتونی راحت بخوابی نگران باشی چرا سین نکرد چرا فلان رفتارو نکرد

به خدا قدر ارامشتو نمیدونی

ولی خوب غیر از سرکار جاهای تفریحی برو خیلی برا روحیه توب من احساس میکنم چون فقط سرکار میری برات کسل کننده شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ببین باتوجه به تجربه ام میگم سینگلی یک مشکل تو رابطه بودن اونم با نره های الان هزار تا مشکلسین ...

میدونم عزیزم.از شانسم هر کی اومد اعصابمو فقط بهم میریخت..یعنی برا همه همینه؟یا پسر خوب هم هست که بعد یکمدت سرد نشه یا خیانت نکنه

سیسی ولمون کن تو رو خدا ن اینکه تو رابطه برامون زمزد و طلا میرینن االان سینگلی خسته ای برو عشقوحال ب ...

خانوداده سخت گیر دارم...بخوام با دوستم جایی برم زهر مارش میکنن بهم..

میدونم عزیزم.از شانسم هر کی اومد اعصابمو فقط بهم میریخت..یعنی برا همه همینه؟یا پسر خوب هم هست که بعد ...

ببین پسرا کلن یک جورن اما خوب اگ میخوای از لحاظ مالی با ادم درستی اشنا شی تو اجتماع باش خیلی باش

تو اینترنت و اینا نیس پسر با سطح بالا

تو اجتماع باش تو جمع دوستای با لول های بالا

بعد قطعا میبینی بین شون یک ادم حسابی

خانوداده سخت گیر دارم...بخوام با دوستم جایی برم زهر مارش میکنن بهم..

خانواده منم پدر سخت گیری داشتم ی مدت کار خودمو کردم اهمیت ندادم دید باهام نمیتونه طرف شه ولمکرد الان دیگه خودشم میدونه صرفا با دخترا رفت و امد دارم و سر ساعتی که باید برگردمخونم

من غیر زا خونه و کار جایی نمیرم..یعنی اجازه ازادی ندارم

مثلا نمیتونی بری کافه یاا باشگاه؟

ببین اگ تونستی باشگاه برو سمت جای خوبی اونجا رفیق پیدا کن برو تو جمعشون

قطعا اونا هم رفیقایی دارن ک مثل خودشونن و باشگاه میرن و بین پسری هم عست ک باشگاه میره و پرستیژه خوبی داره

یا حتی کلاس زبان مختلط هم خوبه برو