talaiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 60 عنوان ایفون دارا 95 بازدید | 9 پست کسی کانفینگ واس ایفون داره بده لطفا واجبه🥲🥲🥲 1404/11/01 | 15:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاوی عضویت: 1391/12/02 تعداد پست: 2234 یه سوال بپرسم با توجه به محدودیت های استفاده از آیفون تو ایران مثل همین اپ های بانکی و ....اگر الان و تو این شرایط بازم پول دستت بود آیفون میخریدی؟ آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
یاسمن1375 عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 57 یه سوال بپرسم با توجه به محدودیت های استفاده از آیفون تو ایران مثل همین اپ های بانکی و ....اگر الان ... محدودیت نداریم همه اپ های بانکی و..داریم ما هرچیز که در جستن آنی،آنی...
maryam358 عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 12834 یه سوال بپرسم با توجه به محدودیت های استفاده از آیفون تو ایران مثل همین اپ های بانکی و ....اگر الان ... من که قطعا نرهاي عضو سايت درخواست ندين 😡
talaiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 60 یه سوال بپرسم با توجه به محدودیت های استفاده از آیفون تو ایران مثل همین اپ های بانکی و ....اگر الان ... من مرض ایفون دارم کلا هرچقدرم سخته کارکردن باهاش بازم نمیتونم گوشی دیگه دستم بگیرم از دوتا گوشیم بدم میاد وگرن ی سامسونگ میگرفتم واس کارای بانکی و چیزای دیگه
tanhatarinnnn33 عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 9418 من امروز رفتم موبایل فروشی گفت همه ش تبلیغه فقط سایفون رو یه سری گوشیا جواب میده بعد یه مدلی داشت پنج کیگ ۵۰۰ تومن گفتم ارزش نداره من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
talaiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 60 من امروز رفتم موبایل فروشی گفت همه ش تبلیغه فقط سایفون رو یه سری گوشیا جواب میده بعد یه مدلی داشت پن ... چقدر زیاد ۵ گیگ چیه اخه
لاوی عضویت: 1391/12/02 تعداد پست: 2234 من مرض ایفون دارم کلا هرچقدرم سخته کارکردن باهاش بازم نمیتونم گوشی دیگه دستم بگیرم از دوتا گوشیم بدم ... من همیشه سامسونگ داشتم دوست دارم آیفون رو تجربه کنم اما دو دلم بخاطر محدودیت هاش و خب هزینه اش هم زیاده الان دو دلم خیلی آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
لاوی عضویت: 1391/12/02 تعداد پست: 2234 محدودیت نداریم همه اپ های بانکی و..داریم ما خب تحت وب استفاده میشه تو خانوادم آیفون دارن خواهر برادرام اما اونا از اول آیفون داشتن و برند براشون مهمه آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
یاسمن1375 عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 57 من امروز رفتم موبایل فروشی گفت همه ش تبلیغه فقط سایفون رو یه سری گوشیا جواب میده بعد یه مدلی داشت پن ... اره منم پرسیدم گیگی۱۵۰ هرچیز که در جستن آنی،آنی...