2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم ترجیحم خونه ست

یه خونه خوب پیدا کنم طلاهامو میفروشم خونه میخرم

با پول اجاره خونه میتونی دوباره طلا بخری اما خونه رو نمیشه متری خرید

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

املاک داریم خونه بهتره بنظرم والا ماشین هم بهتره من رو ماشینم خیلی بیشتر رفته تا طلاهام

شوهرت املاک داره؟

اگه یه خونه نوساز و فول امکانات طبقه ی دوم ۸۰متر ولی تویه محل متوسط باشه توی کلان شهر

محلش مثلا از۱۰،

۵ یا ۶ باشه

این خونه رو الان بخریم اینده داره؟ که مثلا دوسه سال دیگه فروشش راحته؟

راستی قولنامه ای هم باشه

مادرسند داشته باشه

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

من خودم ترجیحم خونه ستیه خونه خوب پیدا کنم طلاهامو میفروشم خونه میخرم با پول اجاره خونه میتونی دوبار ...

حتی خونه ی کوچیک؟ توی محله متوسط!

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

شوهرت املاک داره؟اگه یه خونه نوساز و فول امکانات طبقه ی دوم ۸۰متر ولی تویه محل متوسط باشه توی کلان ش ...

پارتنرم . شک نکن اصلا خیلی عالیه ملک و املاک همیشه بدادت میرسه

🌵! English language **At club time *engaged💗

حتی خونه ی کوچیک؟ توی محله متوسط!

ببین اگه خونه نداری بخر حتما

بخر چون الان بازار داره عوض میشه مردم چون طلا گرون شده و اکثرا اندازه پول یه واحد طلا دارن همشون دنبال تبدیل طلا به خونه هستن و خونه داره گرون میشه چون تقاضای بازار مسکن بیشتر شده

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

منی که مجردم سر این قضیه شک ندارم شما که متاهلی و مستاجر چجوری دست دست میکنی برای خونه خریدن؟!

حتی خونه قولنامه ای؟

خونه قولنامه ای نخر

سند تک برگ و ازاد بخر