2777
2789
عنوان

میترسم زنگ بزنم

98 بازدید | 8 پست

یکی از دوستام که قبلا صمیمی بودیم خیلی دلم تنگ شده واسش از یه طرفم میترسم زنگ بزنم من استرس میگیرم وقتی به کسی زنگ میزنم میترسم رفتار مناسبی نداشته باشه یا زود قطع کنه

بنظرتون جسارت به خرج بدم و زنگ بزنم فقط میخوام حالشو بپرسم فقط چیو بهونه کنم؟ چی بگم بهش

یا ازم خوشش نمیاد و وقتی دید منم تو ذهنش گفت اه باز این پیدا شد چی

میخوام با شماره جدیدم زنگ بزنم بهش

با شماره قبلیم استرس میگیرم زنگ بزنم

وقتی جواب داد چیو بهونه کنم بگم

نت رو؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه بد حرف زد چی؟ یکم آدم مغروریهمن خیلی دوس دارم زنگ بزنم ولی میترسم تو دلش بگه اه این زنگ زده

هیچی لااقل توی دلت نمونده

مگه رابطتون واسه چی تموم شد

دیگه حتی اون روی سلیطمم بی حوصلس

منم اینجوری بودم حتما برو تراپی این فکرا اصلا منطقی نیست من بعد۳ ماه دیگه واسه ارتباط گرفتن و.. استر ...

عه خدارو شکر عزیزم🌸🥹

اره منم اینطوریم میترسم زنگ بزنم بگه اه این زنگ زده

هیچی لااقل توی دلت نموندهمگه رابطتون واسه چی تموم شد

آخرین بار زود قضاوت کردم در مورد یه موضوعی فکر کردم دروغ گفته بعدش متوجه شدم من حساسم زود قضاوت کردم یجوری حرف زدم که انگار متهم میکنم که آدم خوبی نیست اونجور معنا داد حرفام بعد قبل اینکه اون سین بزنه پاک کردم ولی اون انگار خونده بود بعدش دیگه چند وقته حرف نزدیم

آخرین بار زود قضاوت کردم در مورد یه موضوعی فکر کردم دروغ گفته بعدش متوجه شدم من حساسم زود قضاوت کردم ...

حق داره بد رفتار کنه

سعی کن از دلش در بیاری و معذرت خواهی کن

حتی اگه دیگه بعدش حرف نزدین

دیگه حتی اون روی سلیطمم بی حوصلس

حق داره بد رفتار کنهسعی کن از دلش در بیاری و معذرت خواهی کنحتی اگه دیگه بعدش حرف نزدین

اخه بعد اینکه پیامو پاک کردم اون شمارمو پاک کرد منم فهمیدم رفتم پیام دادم گفتم ببخشید من زود قضاوت کردم ولی جواب نداد انگار خیلی ناراحت شده بود