2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم به نظرت برای اینده شغلی مدیریت بازرگانی خوبه یا مدیریت بانکی?چجوری وارد این کارتون شدید

سلام

من خودم مدیریت امور گمرکی خوندم و اتفاقا مدیریت بانک هم توی دانشکده ما بود اما من اگه برگردم عقب قطعا باز هم بازرگانی رو انتخاب میکنم چون اصلا محدود نیست و توی جاهای مختلفی میشه کار کرد از بخش خصوصی گرفته تا آزمون های دولتی که البته بخش خصوصی انتخاب من بوده و خواهد بود و اگه توی این زمینه بتونی کسب و کار خودت رو راه بندازی که دیگه فوقالعادست البته اینم بگم که سرمایه زیادی میخواد

میشه یکم راجب شغل و رشتتون بهم بگید من بین رشته مدیرت بانکداری و بازرگانی و خسابداری موندم به نظرت ب ...

حسابداری رو من توصیه نمیکنم

همون مدیریت ها بهترن علاقه خودت هم در نظر بگیر من از بانک خوشم نمیاد

کار بازرگانی بخش خارجیش که از ثبت سفارش و تخصیص ارز و واردات و صادرات و ترخیص و... رو شامل میشه و گستردگی زیادی داره بخش داخلیش هم هست که من خیلی راجع بهش اطلاعی ندارم اما اونم خوبه

ولی بانک خیلی محدود تره اگه هدفون کار کردن تو بانکه بخون

حسابداری رو من توصیه نمیکنم همون مدیریت ها بهترن علاقه خودت هم در نظر بگیر من از بانک خوشم نمیادکار ...

چرا حسابداری نه میشه بگید؟

راستش نمیدونم دقیقا علاقه دارم یانه ولی رشته ای رو میخوام که دامنه شغلیش زیاد باشه

مدریت بازرگانی رو بانک ها برنمیدارند؟

عمده وظایف یک کارشناس بازرگانی چیه؟ سرمایه ندارم🥲

من خودم توی زمینه واردات کار میکنم

کارم اینطوریه که با سازمان های زیادی در ارتباطم از سمت گرفته تا غذا و دارو و بانک خلاصه بگم که خیلی اینطوری نیست که همش توی شرکت باشی که من خودم دوست دارم اینو البته سازمان های دولتی هم خیلی مانع میزان جلوه و باید حوصله سر و کله زدن باهاشون رو داشته باشی

سرمایه در صورتیه که بخوای کار خودت رو راه بندازی که خب منم ندارم :) ولی خب هرکاری سرمایه میخواد دیگه

ولی مدیریت امور بانکی هیچوقت نمیتونی کسب و کار خودت رو راه بندازی

چرا حسابداری نه میشه بگید؟ راستش نمیدونم دقیقا علاقه دارم یانه ولی رشته ای رو میخوام که دامنه شغلیش ...

حسابداری خیلی زیاد میرم سمتش و خیلی رقابتیه به نظر من اگه علاقه داری بهش یرو مدیریت مالی بخونم خیلی بهتره یک سر و گردن بالاتره از حسابداری و دامنه گسترده تری هم داره

پیرو تاپیکت ک تعطیل شد میگم ی مداح معروف شهرمون ک اتفاقا همسایه دیوار به دیوار بود بهم پیشنهاد سک سی داد عکس التشو فرساد گف بشین روش بیشرف مذهبیه

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

پیرو تاپیکت ک تعطیل شد میگم ی مداح معروف شهرمون ک اتفاقا همسایه دیوار به دیوار بود بهم پیشنهاد سک سی ...

چرا پاک شد تاپیکم؟؟؟؟

مگه چی گفتم😑🤕🫤

آره بابا هرچی درمیاد اکثرا ازین جور آدما درمیاد

چرا پاک شد تاپیکم؟؟؟؟مگه چی گفتم😑🤕🫤آره بابا هرچی درمیاد اکثرا ازین جور آدما درمیاد

نمیدونم نی نی یار مریضه این اتفاق باعث شد از قشر مذهبی متنفر شم

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

مریض جنسی هستن اینا

اخه مجرده همسن همیم ، هرچی خانوادش میگن ازدواج کن اصلا قبول نمیکنه بهم گفت فقط دوس دارم باتو باشم گفتم خب بیا رسمی اقدام کن گفت ن قصد ازدواج ندارم ن تو ن هیچکس البته الان متاهلم این اتفاق برا قبل عقدمه