2821
2789
عنوان

ترخدا کمک کنید

69 بازدید | 7 پست

چندتایپیک پایین تر نوشتم ۸ روز به پریم مونده بعضی شبا حس پریودی دارم زود خوب میشم خیلی ضعف میکنم الان نفسم بالا نمیاد به قدری بالا اوردم به نظرتون ?

خدایا شکرت 😍😍

شاید

با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .

چرا بی بی چک نمیزنی یا آز نمیدی

با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ک باردار شده بودم خیلی ضعف میکردمو گرسنم میشد، نفسم بند میادو زود ب زود نفس میکشم ،صبا حالت تهوع ...

کاشکی یعنی منم باردارم خیلی بچه دوست دارم دیشب زن دوست شوهرمو دیدم گفتم خدایا به منم یکی بده خیلی دلم خواسا

خدایا شکرت 😍😍
کاشکی یعنی منم باردارم خیلی بچه دوست دارم دیشب زن دوست شوهرمو دیدم گفتم خدایا به منم یکی بده خیلی دل ...

ایشالله عزیزم امیدت بخدا باشه ایشالله ک بارداری اگ هم نبودی تلاش کن