« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
عزیزم باید از ده روز بعد از اولین روز پری بزاری. وقتی خط دوم به پر رنگی خط اول شد یعنی بین 12 تا 36 ساعت دیگه تخمک گذاری داری، یه شب در میون باید بری اقدام. از هیچ ژل روان کننده یا روغن یا چیزی هم استفاده نکن که اسپرمها نمیرن
من استفاده نکردم ولی شنیدم از روز ۱۴ تا ۲۱ ک احتمال تخمک گذاری هست اگر استفاده کنی و مثبت باشه ۴ روز قبل و بعدش نزدیکی داشته باشی احتمال بارداری هست اگر تا یکسال باردار نشدی باید دکتر بری
نمیدونم به درد میخوره یا نه ولی توش میزنه همه چی رو ، مثلا معلوم میکنی کی پریود شدی بعد تاریخ تخمک گزاری که احتمالا بارداری هست و روز مشخصش رو نشون میده
ولی نمیدونم به درد بارداری میخوره یا نه و این که درسته یا نه
با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
تو نت بزن تقویم تخمک گذاری بعد یک سایت برات میاد که اولین روز پری بهش بدی دقیق روز تخمک گذاریت میگه بعد از یاعت ۱۱ تا ۵ عصر دو روز قبل و همان روز کیت بزار هروقت خط دوم پررنگ تر افتاد اقدام داشته باش
حتما شوهرت ازمایش خودتم الان وقتشه دکتر بری
پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید