2777
2789

سلام دوستان

کسی هست ازکیت تخمک گذاری استفاده کردهباشه؟چجوریه؟کی باید استفاده کرد

ویه سوال دیگه من هشت ماهه اقدام کردم ولی نتیجه ای ندیدم

آیا کسی میدونه کی باید به دکتر مراجعه کنم؟

خداجونم بابت تموم چیزایی که بهم دادی ویه زندگی عالی ممنونتم❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز مراجعه نکردی ؟ . 

هرچه زودتر برو دکتر شاید تنبلی داری 

راجب کیت هم معدرت میخوام ؛ تجربه ای ندارم ! 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

پریودت چند روزست کیتا تقریبا 5-6 تایین از روزای حوالی تخمک گذاری یه ساعت مشخص روزی یدونه با ادرارت چک کن و نگش دار هر موقع دو خط پر رنگ تر شد اقدام کن

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

عزیزم باید از ده روز بعد از اولین روز پری بزاری. وقتی خط دوم به پر رنگی خط اول شد یعنی بین 12 تا 36 ساعت دیگه تخمک گذاری داری، یه شب در میون باید بری اقدام. از هیچ ژل روان کننده یا روغن یا چیزی هم استفاده نکن که اسپرمها نمیرن

سلام عزیزم

من استفاده نکردم ولی شنیدم از روز ۱۴ تا ۲۱ ک احتمال تخمک گذاری هست اگر استفاده کنی و مثبت باشه ۴ روز قبل و بعدش نزدیکی داشته باشی احتمال بارداری هست اگر تا یکسال باردار نشدی باید دکتر بری

این اپلیکیشن هست my calendar

نمیدونم به درد میخوره یا نه ولی توش میزنه همه چی رو ، مثلا معلوم میکنی کی پریود شدی بعد تاریخ تخمک گزاری که احتمالا بارداری هست و روز مشخصش رو نشون میده 

ولی نمیدونم به درد بارداری میخوره یا نه و این که درسته یا نه

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

تو نت بزن تقویم تخمک گذاری بعد یک سایت برات میاد که اولین روز پری بهش بدی دقیق روز تخمک گذاریت میگه بعد از یاعت ۱۱ تا ۵ عصر دو روز قبل و همان روز کیت بزار هروقت خط دوم پررنگ تر افتاد اقدام داشته باش

حتما شوهرت ازمایش خودتم الان وقتشه دکتر بری 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1721755/هر-چی-در-مورد-کیت-تخمک-گذاری-یاد-گرفتم?page=1

خیلی عالی بود عزیزم

یه سوال دارم من پنجشنبه دو خطش پررنگ شد ساعت 10 صبح

وجمعش ده صبح و شنبه 12 شب نزدیکی داشتم 

احتمالش زیاده باردار باشم درسته؟

خدایا خیلی بزرگی،همیشه هوامو داشته باش
خیلی عالی بود عزیزم یه سوال دارم من پنجشنبه دو خطش پررنگ شد ساعت 10 صبح وجمعش ده صبح و شنبه 12 شب ...

اره عزیزم . همون پنجشنبه شب هم میتونستی اقدام کنی . انشاالله که این ماه باردار بشی 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧