2821
2789
عنوان

تفریح تون چیه

171 بازدید | 16 پست

تفریحتون چیه شماها؟

مخصوصا مجردا

من هرروز ۲،۳ ساعت عصرا تنها میرم بیرون هیچ دوستی هم ندارم

یا قدم میزنم یا میرم بازار یا کافه

یا گاهی میرم پیش پارتنرم

باشگاه هم فعلا پول ندارم برم ثبت نام کنم

خیلی زندگی تکراری شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آشپزی و باشگاه. همین

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

تفریج خاصی ندارم میرم سرکار برمیگردم خونه شاید در ماه ۱،۲بار برم بیرون شام بخورم همین🤦♀️

من یه مدت رفتم سرکار از صبح تا ظهر

یه هفته بیشتر دووم نیاوردم خیلی خسته میشدم

میومدم خونه جنازه بودم

دور زدن با ماشین همراه با دوستام صدای موزیک تا ته بلند عروسی راه میندازیم🤣

مرا در جایی پیدا کن که جمعیت کمتر باشد، آسمان آبی باشد و باد آزاد باشد. مرا در میان فراموششدهها بیاب، رهاشده به آنکه جویای حضور من است. مرا در جمع غیب بیاب.

من یه مدت رفتم سرکار از صبح تا ظهر یه هفته بیشتر دووم نیاوردم خیلی خسته میشدممیومدم خونه جنازه بودم

ن اوکیه من صبح تا عصرم ولی مشکل اینه تا یک هفته پول دارم بقیش پول ندارم ک برم بیرون🤦♀💔

این مدت تفریحم کم شده بود درگیر درس و کار بودم که قطعی اینترنت زارت خورد وسط همه چی و رسما فلجم کرد

ولی ورزشو که در هر حالتی انجام میدم همیشه یه جور اعتیاده انجام ندم حالم بدمیشه

کتاب زیاد میخونم

ساز میزنم

نقاشی میکشم

فیلم و سریال میبینم

غذای جدیددرست میکنم

و حرف میزنم خیلی زیاد، با مامان با پارتنر با دوست، نی نی سایتم بخاطر همین عضو شدم

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

2828
2791
2779
2792