2821
2789
عنوان

بیاید یه لحظه

74 بازدید | 21 پست

من نزدیک سی سالمه

مادرم هر پسری رو که ازم خوشش میاد بهش معرفی میکنم به پسره تهمت میزنه که این بده . عکس نشون میدم میگه این بده . خواستگاری که واسم میاد میپسندم مخالفت میکنه . با هر پسری وارد رابطه میشم یکاری میکنه اون رابطه بهم بخوره من کاملا حسادتشو احساس میکنم .

هیچ خواستگاری نبوده که تا الان بپسنده نیاید بگید مادرت دلسوزی میکنه خوبتو میخواد . توی همه کارهام اظهار نظر میکنه از عمل بینیم که مخالفت میکرد تا رنگ مو حتی معتقده که من با سی سال سن نباید سیبیل بگیرم .از طرفی من نیاز به ازدواج دارم سنم داره میره بالا ولی اون از قصد با ازدواجم مخالفت میکنه. بنظرتون با این ادم چکار باید کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خواستگار معقول اومد رد نکن پافشاری کن با پدرت صحبت کن بگو میخوام

نمون اونجا

من میدونم چی میگی درک میکنم

ولی از چاله در نیا بیفت تو چاه ،خوب بشناس بعد اصرار که من میخوام ازدواج کنم

ببین خواستگار معقول اومد رد نکن پافشاری کن با پدرت صحبت کن بگو میخوامنمون اونجا من میدونم چی میگی در ...

بخدا نمیدونی چیکار میکنه خواسنگار معقول میاد میگه این شکل زن بازاس این شکل دزداس این شکل قاتلاس همشون تو چشم من بد میکنه

بخدا نمیدونی چیکار میکنه خواسنگار معقول میاد میگه این شکل زن بازاس این شکل دزداس این شکل قاتلاس همشو ...

اصلا نباید توچشمت بد بشه،وقتی اخلاقش اومده دستت،پدری برادری چیزی باید حمایتت کنه پافشاری کن بابا

آخه یعنی چی

2790
2823
2791
2779
2792