میدونم بچه بازیه یه تاپیک خوندم یاد خودم افتادم 😭😂اول داستانو بگم بعد چتو میگم
این طرف من که اسمشومیذازیم علی ملی پوشه پیج پیویشم زیر بیست تا فالوور داشت و چون خیلیییی بازیکنا رو استاک میکنم این هیچکسم تو پیج پیویش اد نمیکرد مثلا پیج بقیه بازیکنا بالاپایین میشد ولی این واقعا بچه خوبی بود و اونقد هول نیست خلاصه من اینو فالو کردم اینم ریکوئست داد و بعد اینکه پیجمو نگاه کرد ریکوئست منم اکسپت کرد دو هفته ای همو فالو داشتیم
ببین آخه من تمام مدتی که این منو فالو کرد من هیچ پیامی بهش ندادم واسه شب یلدا استوری گذاشتم، چیز نگفتم، عکس از خودم گذاشتم. این هیچ وقت رپلای نکرد و من همیشه منتظر بودم این لایک کنه یا رپلای کنه. چون مثلا ده دقیقه اولم سین میزد. البته این لژیونه ساعتشونم با ما یکمفرق داره و تنها بود اون مدت مطمئنم. من فکر میکردم که ریپلای بده به استوری من ولی نداد. بعد دیگه من واسه تولدم عکس گذاشتم و نوشتم it is my birthday و دیدم بعد از اینکه این منو سین کرد دوستش که اونم بازیکن ملیه به من ریکوئست داددددد من کف بر شدم اصلا. حالا من به دوستم میگم که چی کار کنم فلان و اینا. دوستم گفت که ریکوئست اون پسرم قبول کن. گفتم نه اینجوری حس میکنه من دارم بهش خیانت میکنم یا نمیدونم واسه سرگرمی و فضولی مثلا همه بازیکنهای تیم ملی رو دارم فالو میکنم، ولی من فکر میکنم این که بعد از اینکه استوری تولدم رو سین زد اون دوستش به من ریکوئست داد عجیب بود. احساس میکنم خودشون هماهنگ کرده بودن که من برن دایرکت پسر اولیه بپرسم این دوستت کیه یا اینکه ببینن ایا ریکوئست دوستشم قبول میکنم یا نه نمیدونم. البته نمیدونم شاید عادیه فکر نمیکنم مثلا واسه اینها مهم باشه که مثلا دوستاشون برن دخترهایی که اینها فالو دارن فالو کنن. از این نظر میگم شاید پسر دومیه خودش تصمیم گرفته فالو کنه، از من خوشش اومد. نه که به خاطر اینکه علی بهش گفت به من ریکوئست بده. نظر شما چیه؟؟چیکار میکردم بهتر بود؟