2777
2789
عنوان

شغل معلمی

103 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من هنوز ۱۸ سالم نشده و میخوام معلم بشم برای بچه هایی که کوچکتر از منن یا همسنن که پول در بیارم برای خودم ولی نمیدونم از کجا پیدا کنم بچه هایی که نیاز به درس داشته باشن فامیلام هم زیاد رابطه خوبی ندارم که از آن ها بخوام از کسایی که بچه پیدا کردن تدریس میکنن میشه راهنمایی کنید

تدریس چی ؟ اگه زبانت خوبه با آموزشگاه زبان صحبت کن یا آگهی بزن

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو آموزشگاه های اطرفتونیا بدو مدارس غیردولتی یه مدتی کاراموزی کن واست سابقه ثبت بشه بعد برو معلم شو ...

ه نمیخوام شغل اصلی معلم باشه میخوام فقط آدم جذب کنم ولی نمیدونم از کجا گیر بیارم حالا آموزشگاه اطراف داریم نمیدونم قبولم میکنن چون سنم کمه

تدریس چی ؟ اگه زبانت خوبه با آموزشگاه زبان صحبت کن یا آگهی بزن

همه ی درس های اول تا ششم نمونه سوالم کار میکنم هفتم تا نهم ریاضی و علوم فقط مرور کنم دهمم کار میکنم

درس های ریاضی و فیزیک و شیمی تو این درس ها قویم

آگهی بزن توی دیوار توضیح بده

من خودم ۲۰/۲۱سالگی زبان درس میدادم البته مدرک داشتم الآنم اگه زبانت خوبه شروع کن بنظرم

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

آگهی بزن توی دیوار توضیح بده من خودم ۲۰/۲۱سالگی زبان درس میدادم البته مدرک داشتم الآنم اگه زبانت خوب ...

زبانم نه بده نه خوب میتونم هفتم و هشتم و نهم زبان کار کنم باهاشون نمیتونم آگهی بزنم چون مامانم دعوام میکنه

ه نمیخوام شغل اصلی معلم باشه میخوام فقط آدم جذب کنم ولی نمیدونم از کجا گیر بیارم حالا آموزشگاه اطراف ...

خب تو مدارس غیردولتی مثل دولتی نیست که هروز باشی میری اونجل مثلا میگی من فقط انقدر زنگ میتونم بیام مثلا کلا ۴ زنگ