من تیرماه رفتم دکتر قبلش پریودام هرماه بود نه تاریخ دقیق ولی بود همیشه، بهم گفت تنبلی داری مدروکسی بهم داد من خوردم از وقتی شروع کردم پریودام قطع شد!!! فقط لکه بینی بود بهش گفتم گفت طبیعیه میرفتم تو گوگل سرچ میکردم میدیدم به بعضیا که خیلی خونریزی دارن اصلا این قرص داده میشه، من باز بهش گفتم بهم گفت من دکترم یا تو ! من تا شهریور ادامه دادم و دوره قرصم تموم شد بعد اون تایم دیگه پریود نشدم سه ماه قرص لکه بینی داشتم دو روز جای پریود واقعی و بعدشم قطع شد ! واقعا نمیدونم چیکار کنم امپولم بهم داد یه دکتر دیگه ولی میترسم اونم بزنم پریود نشم واقعا فشار رومه ذهنی روانی واقعا ریختم بهم
دختری از جنس و جادوی ماه :) لطفا درخواست دوستی بیجا ندید بوس بهتون عشقا ، همتون خوشگل های منین ناراحتی روی صورتتون نبینم 🤏 مراقب خودتون باشین از غریبه ها هم شکلات نگیرید جوجو هام 😭 کمکی هم از دستم براومد حتما براتون انجام میدم نازنازیای من دنیا دور روزه ارزش ناراحتیو نداره INTJ
دکترت رو عوض کن امپول خیلی خوبه بزن سریع تو ۱۴ روز پریود ویشی بعدش میتونی قرصای تنظیم پریودی بخوری س ...
من قبل این دکتر لعنتی پریود میشم هرماه همه چی عادی بود فقط مثلا جای اینکه هرماه ۱۷ام باشه یبار ۱۷ ام بود یبار ۲۶ ام ولی بود از وقتی رفتم اون دکتر دیگه پریود نمیشم
من قبل این دکتر لعنتی پریود میشم هرماه همه چی عادی بود فقط مثلا جای اینکه هرماه ۱۷ام باشه یبار ۱۷ ام ...
من خودم نمیشدم رفتم دکتر امپول داد اونم دوتا معمولا همه سه روز میشدن ولی من روز یازدهم شدم بعدش قرصایی ک داد خوردم اوکی اوکی شدم الان ولی عوارض قرص زیاد بود
پیاده روی میرم هیچی نمیشه... فعلا با این وضعیت نت از کارم بیکار شدم پول ندارم برم باشگاه
انشالله بتونی بری منم تنبلی دارم باشگاه خوبه عرق کنی دکتر رفتی ؟متاهلی یا مجرد تاپیک ها بخون من اینجا دیدم رازیانه و زعفرون خوبه رازیانه موثر بود برام اصلا پنچ ماه نشدی؟
من حتی بعد قطع قرصایی که داد ۱۰ کیلو چاق شدم! واقعا یه دکتر زنان دلسوز نداریم همشون پاچه پاره بیسواد
وای اره خیلی پاچه پاره هستن دکتری ک من میرم فقط منو جر نمیده انگار من یه دختر خرابم که از سر خیابون اومدم همینجوری باهام رفتار میکنه ولی به هر حال درمانم کرد مهم نی😐😂