2777
2789
عنوان

زندگی و مرگ

137 بازدید | 17 پست

میدونستید حدود ۱۱۰ ادم قبل ما زندگی کردن....؟!؟

بعدشم هییییچ اثری ازشون باقی نمونده انگار که اصلا وجود نداشتن احساس میکنم دنیا خیلی چیز عجیبیه وقتی عمیق بهش فکر میکنی هم قشنگه هم به شدت زشتی و بی رحمی و ناعدالتی توشه...

گاهی خیلی به این مسائل عمیق فکر میکنم!؟؟شماهم!؟

این که روزی میمیریم و هیچ اثری ازمون باقی نمیمونه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شکر خدا این مراحل رد کردم سنمکم بود زیاد فکر میکردم

من از بچگی همیشه به این فکر میکردم حتی جاودانگی برام جالب بود این تفکر مال سن پایین نیست ادم تو همه ی مراحل باید به هستی وجودیش فکر کنه

منم همینطور ما تیپ شخصیتیمون اینجوریه من فکر میکنم یکسری ها خیلی درگیر این دنیا هستم یعنی اونا هیچ و ...

اره دقیقا منم اکثرا میبینم ادم ها فقط تو فکر مسائل روزمره و کوچیکن من مدااام درگیر این چیزل

من جدیدا که یه مریض لاعلاج تو فامیل داریم به موصوع زندگی و مرگ و فنا فکر میکنم

اینکه این زندگی واقعا اونقدرا ارزش نداره که خیلی کارا رو بکنیم

حالا مثلا زرنگی کردیم حق دو نفرو خوردیم ماشین یکم مدل بالاتر سوار شدیم دو روز خوش گذروندیم، تهش چی؟ میمیریم. یعنی این زندگی ۷۰ ۸۰ ساله نهایت ۱۰۰ ساله ارزش اینو نداره که بدی کنیم به بقیه زندگیو زهر کنیم

۱۴۰۴/۷/۲۵

منم همینطور ما تیپ شخصیتیمون اینجوریه من فکر میکنم یکسری ها خیلی درگیر این دنیا هستم یعنی اونا هیچ و ...

اره منم حس میکنم انگار به تیپ شخصیتی یا تربیت خانوادگی. چون یسریا اصلا به این چیزا فکر نمیکنن فقط میگن دنیاشون خوب بگذره

۱۴۰۴/۷/۲۵

من جدیدا که یه مریض لاعلاج تو فامیل داریم به موصوع زندگی و مرگ و فنا فکر میکنماینکه این زندگی واقعا ...

اره واقعا تا چشم باز میکنی زمان گذشته اصلا ادم نمیدونه چجوری زمان و عمر میگذره درسته ساعت و تقویم داریم اما انگار اصلا زمان سپری شده حس نمیشه