2777
2789
عنوان

پسره تاکسیک

122 بازدید | 12 پست

یه مشورت

من یه همکار داشتم که الان دیگه همکار نیستیم ازش خوشم اومد یهویی

پسره دوره ای هی میاد جلو چراغ سبز نشون میده بعد میره غیب میشه بعد دوباره میاد جلو میگه بریم بیرون

بیرون که میریم (با دوستای دیگمون میریم)توجه هاش کارایی که میکنه قشنگ مثل یه دوست پسره نه رفیق

دوباره میره وقتی خودم میرم سمتش دیر جواب میده ولی همون جواباشم یا داره ازم تعریف میکنه یا قصد داره با حرفاش مغزمو بازی بده

خودم پیشنهاد بیرون میدم میگه اره خوبه ولی دیگه خبری ازش نمیشه تا خودش بیاد هی پیگیری کنه بریم بیرون

دیروز بهش زنگ زدم حالشو بپرسم جوابمو نداد تا الانم زنگ نزده

چون بی احترامی کلامی نکرده بهم تا حالا واقعا نمیدونم چطوری رفتار کنم الان

نظر شما چیه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

معنی تاکسیک و چیپو کذاییچیه ؟!

تاکسیک یعنی رفتار و واکنش های سمی و غیر قابل پیش بینی و به جورایی عجیب غریب

چیپ هم یعنی چیزی که شدیدا باعث بی لول دیده شدن آدما میشه،،یه جورایی حرکت های سطح پایینه اگر درست بگم

کذایی هم فکر کنم اشتباه

🦋؛

وای من قبلا تو اینستا یه فیلم دیده بودم زنه داشت میگفت پسرایی که اینجوری رفتار میکنن دارن رو شما روانشناسی معکوس انجام میدن اینکارو میکنن تا شما رو جذب کنن

یه جورایی با دست پیش میکشن با پا پس میزنن

شاید همکارتم همین کارو داره انجام میده😂

این اقا ابدا به شما به عنوان کیس جدی رابطه فکر نمیکنه و واضحا داره شمارو بازی میده

دوری کنید اگر ذهنتون براتون مهمه

مردی که کسیو بخواد گوشی از دستش نمی افته و هر روز دوست داره قرار بزاره

این اقا ابدا به شما به عنوان کیس جدی رابطه فکر نمیکنه و واضحا داره شمارو بازی میدهدوری کنید اگر ذهنت ...

خودم قصدم این بود کلا دیگه جوابشو ندم

میخواستم ببینم نظر بقیه هم همینه