2777
2789
عنوان

کسی ارشد خونده

129 بازدید | 19 پست

بچه ها واسه قبولی ارشد در دانشگاه سراسری چقدر تایم گذاشتین تا قبول شدین؟؟

رشته ام مرتبطه و ۳ تا درس رو قبلا کامل خوندم فقط دوباره باید نگاه بندازم. ۲ تا درس رو تا حالا نخوندم.

نمی دونم تا ۱۸ اردیبهشت می تونم خودمو برسونم یا نه؟ چون تا ۱۳ ظهر سرکارم، البته پنجشنبه و جمعه ها رو تعطیلم.

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

منم لایک کن بیام بخونم

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرتبط بود رشته تون؟؟؟

بله

من لیسانسم معماری بود ارشدم طراحی داخلی

با چشمهایش چیزهایی را دیده بود که آرزو می کرد ای کاش از بدو خلقتش چشم نداشت و یا کور می شد و این روزها را نمیدید!

بلهمن لیسانسم معماری بود ارشدم طراحی داخلی

موفق باشین 😍 کدوم دانشگاه قبول شدین؟

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

موفق باشین 😍 کدوم دانشگاه قبول شدین؟

قلب 🤍

تهران

با چشمهایش چیزهایی را دیده بود که آرزو می کرد ای کاش از بدو خلقتش چشم نداشت و یا کور می شد و این روزها را نمیدید!

قبول شدن تو ارشد سخت نیست از الان شروع کنی روزی دو ساعت بخونی قطعا قبولی

آخه دولتی می خوام، گفتم شاید تو این حدود ۴ ماه باقی مونده با وضعیت شاغل بودنم نتونم خودمو برسونم...

ممنونم از انرژی خوبت🤍

شما با برنامه ریزی سه ماهه میتونی رتبه خوبم بیاری من شخصا ۲۲ شد رتبه ارشدممهم برنامه ریزیهرشتت چیه

عهههه چقدر خوب.

خودم می تونم برنامه بچینم؟؟ روزی چندساعت بخونم؟

رشته ام آموزش ابتدایی هست اما گرایش تکنولوژی آموزشی رو می خوام.

عهههه چقدر خوب. خودم می تونم برنامه بچینم؟؟ روزی چندساعت بخونم؟ رشته ام آموزش ابتدایی هست اما گرای ...

اره چرا نتونی

با روزی چهار پنج ساعت قشنگ رتبه برتر هم میتونی بشی

متمرکز باش

پرتی وقت نداشته باش

خلاصه نویسی مرور

احترام هرکسی دست خودشه!

اره چرا نتونی با روزی چهار پنج ساعت قشنگ رتبه برتر هم میتونی بشی متمرکز باش پرتی وقت نداشته باش خلاص ...

ممنونم بابت راهنمایی خوبت 😍 فقط عزیزم واسه تست زدن کتاب های مدرسان شریف خوبه؟؟ من الان دروس که منبع اصلی می خونم فقط واسه تست موندم چیکار کنم؟؟

ممنونم بابت راهنمایی خوبت 😍 فقط عزیزم واسه تست زدن کتاب های مدرسان شریف خوبه؟؟ من الان دروس که منبع ...

ببین رشته به رشته خیلی فرق داره من کتابهای خلیلی رو میزدم

مهم اینه کنکور های سال قبل رو بزنی حالا هر کتابی

احترام هرکسی دست خودشه!