2777
2789
عنوان

صادقانه بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 40 پست
واقعا میگم اگر اخلاقش بیست بیست باشه چهره بی اهمیت میشه فقط باید از لحاظ شخصیتی اینقدر رشد کرده باشی ...

اخه به خدا خسته شدم هی دعا میکنم خدا بخت خوب برام بفرسته درگیر گناه نشم خودمو کنترل میکنم

همش نصف و نیمه رهام میکنن میرن خواستگارام

فقط این یک ساله میرن میان

ولی قیافه اش زشته خوب نیس

از لحاظ فرهنگی هم با هم فرق میکنیم

کلافه ام نمیدونم چه کنم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۴ سالمه بزرگتر بشم دیگه باید با سن بالا ازدواج کنم اینا همش دنبال ۱۸ ,۱۹ سالع ان

من 20سالم بود ازدواج کردم برگردم عقب هیچ وقت اینکارو نمیکنم زندگیم خوبه خداروشکر ولی همیشه حسرت مجردی رو دارم چون زود خودمو انداختم زیر بار مسولیت دوربر خودم خیلی از دختر عمه دختر دایی خاله اینمام همه بالای 28 29 ازدواج کردن همشون ازدواج موفق داشتن میتونم بگم خیلی از من خوشبخت ترن

راه حلتون چیه ؟! چرا با این همه زیبایی و خونواده دار بودن و موقعیت اجتماعیم یه خواستگار خوب هم ندارم

اگر بگم باورت میشه ؟؟ آدمها معمولا به چیزی که خییییلی براش دست و پا میزنن نمیرسن

به نظرم با یک دکتر یا مشاور مشورت کن شاید دارویی چیزی باشه که شرایط رو برات قابل تحمل کنه

اگر بگم باورت میشه ؟؟ آدمها معمولا به چیزی که خییییلی براش دست و پا میزنن نمیرسن به نظرم با یک دکتر ...

نه اون چنان هم وضعیتم بد نیست😂 از نظر عاطفی دوست دارم پناهی داشته باشم همین

نه اون چنان هم وضعیتم بد نیست😂 از نظر عاطفی دوست دارم پناهی داشته باشم همین

ان شاء الله مورد خوب و درخور پیدا میکنی ولی مواظب باش زندگی یکی دو روز نیست سخته ی عمر با کسی زندگی کنی که دوسش نداری