2777
2789
عنوان

صادقانه بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 40 پست
چرا خب تازه من از اون خیلی خوشگل ترم

خب همین دیگه

از الان خوشت نمیاد، فردا که سرد بشی و دیگه نیازات خیلی به چشم نیاد ازش متنفر میشی

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفع نیاز پولدار هم هست ولی از قیافه اش متنفرم

نکن باخودت مطمئن باش زود ازش خسته میشی ماهای که با عشق ازدواج کردیم بعضی وقتا حوصله دیدنشونو نداریم توکه میگی ازش متنفری دیگه بدتر

نکن باخودت مطمئن باش زود ازش خسته میشی ماهای که با عشق ازدواج کردیم بعضی وقتا حوصله دیدنشونو نداریم ...

یعنی میشه یه روزی با مردی که لیاقتم و داره ازدواج کنم ؟! 😔😔اونم ازدواج عاشقانه

نمیشه با عملهای زیبایی چهره ش درست بشه؟

مهم نیست برام

اون چنان هم بد نیست من خیلی ازش سرترم

بقیه شرایطش عالی ان

اگه درست برام رفع نیاز کنه و از لحاظ عاطفی تامینم کنه همچنان به نظرتون قیافه مهم میمونه برام ؟؟

یعنی میشه یه روزی با مردی که لیاقتم و داره ازدواج کنم ؟! 😔😔اونم ازدواج عاشقانه

البته که میشه هیچ وقت امیدتو از دست نده بعدشم ازدواج خیلی مسولیت داره خیلی سعی کن از این لحظاتت لذت ببری

البته که میشه هیچ وقت امیدتو از دست نده بعدشم ازدواج خیلی مسولیت داره خیلی سعی کن از این لحظاتت لذت ...

۲۴ سالمه

بزرگتر بشم دیگه باید با سن بالا ازدواج کنم

اینا همش دنبال ۱۸ ,۱۹ سالع ان

مهم نیست برام اون چنان هم بد نیست من خیلی ازش سرترم بقیه شرایطش عالی ان اگه درست برام رفع نیاز کنه ...

واقعا میگم اگر اخلاقش بیست بیست باشه چهره بی اهمیت میشه فقط باید از لحاظ شخصیتی اینقدر رشد کرده باشی که اگر اطرافیان چیزی گفتند دلسرد نشی و اون بنده خدا از چشمت میوفته