2777
2789

میگم برف بازی کردین؟

جای ما امروز صبح ساعت ۵ متوجه شدم داره میباره

خیلی خوشحال شدم ولی الان افسردم چون نمیتونم برم بیرون بازی کنم.. هیچکس نیست باهاش بازی کنم.. باید بشینم درس بخونم این هفته پشت سر هم امتحان داریم🙂💔 ولی خدایی خونده بودم برای امتحان زیست الان حوصلم نمیکشه باز بخونم تازه جمعه هفته دیگه هم آزمون دارم نمیدونم چیکار کنم برای آزمون وقت بزارم یا فقط نوبت رو بخونم؟؟ مشاورم برنامه داده که برای آزمون ۳ ساعت وقت بزارم ولی تو ۳ ساعت نمیتونم هم کل فصل۵ زیست و هم کل فصل۲ ریاضی رو فصلایی که نخوندمو بخونم😖

هعی از بیرون هم همش صدای بازی بچه ها میاد منم میخوام برم بازی ولی خانوادم نمیزارن برم.. دلم میخواد آهنگ گوش بدم صداهارو نشنوم حداقل که بتونم درسامو بخونم نمرات خوب بگیرم زودتر دانشگاه قبول بشم.. ولی بابام اون روزی گفت تو نمیتونی سال اولت قبول بشی..

من الان یازدهمم وقت دارم ولی بازم همش فک میکنم شاید چون آزمون نمونه رو قبول نشدم اینم..

بیخیال؛ اسم آهنگ موردعلاقتونو بگید سرچ کنم گوش بدم⛧.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان