2777
2789
عنوان

درس خوندن

88 بازدید | 8 پست

بچه ها سه روز دیگه امتحان دارم

انقدر تعویق افتاده امتحانا دیگه میل ندارم درس بخونم

مجازی هم شده امتحانا

اینترنت هم نیست تقلب کنیم

چیکار کنم حسم برگرده دوباره بخونم

پیوسته نخون تا فرسودگی روانی پیش نیاد،تنوع بده به نظم درس هایی که میخونی

و چون چندبار لغو شدن و احتمالا قبلاً هم خونده باشید نمونه سوالات حل کنید تمرکزتون روی تست و نمونه سوالات باشه

🦋✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیوسته نخون تا فرسودگی روانی پیش نیاد،تنوع بده به نظم درس هایی که میخونیو چون چندبار لغو شدن و احتما ...

مشکل اینجاست

درس دانشگاه مثل مدرسه نیست

نمونه سوال و اینا خیلی کمه

بعد جزوه زیر ۱۵۰ صفحه نداریم اصلا

مشکل اینجاستدرس دانشگاه مثل مدرسه نیستنمونه سوال و اینا خیلی کمهبعد جزوه زیر ۱۵۰ صفحه نداریم اصلا

میتونید چهار پنج ساعت پشت سر هم بگردید دنبال سر فصل ها و سوالات مهمش بگردید و فردا همینا رو بخونید،پاس میشه نگران نباشید

سراسری هستید؟

🦋✨

میتونید چهار پنج ساعت پشت سر هم بگردید دنبال سر فصل ها و سوالات مهمش بگردید و فردا همینا رو بخونید،پ ...

بله

الان امتحانی که دارم

۳۴۰ صفحه جزوشه

بعد همش کپ همه

سرچ کردم براش اصلا نمونه سوال نداره

مخم سوخت کشیده واقعا

بلهالان امتحانی که دارم۳۴۰ صفحه جزوشه بعد همش کپ همه سرچ کردم براش اصلا نمونه سوال ندارهمخم سوخت کشی ...

موفق باشید 🌷

ای بابا دیگه چه میشه کرد،از ترم بعدی اگه درسا رو طول ترم بخونید شب امتحان راحت تر میشید..

🦋✨