2777
2789
ایشالااااا🥹🤲🏻همسرم که همش میگ حس میکنم مامان شدی🥹

من وقتی آزمایشم مثبت شده مسئول ازمایش شیرینی گرفت تا جواب داد انقد رفته بودم منو میشناخت از خوشحالی گریه میکردیم همه مامانم سجده شکر رفت 😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ابن سینا دزده من اول اونجا رفتم همش الکی میگ فلان کاروبکن بعد میگ اینا شامل بیمه نی مثلا برو تغذیه م ...

رویان دو سااااال ما رو معطل کرد. برا کسایی که وقتشون کمه افتضااااااحه. بعد از دو سااال تازه به شوهرم میگه کادیوتایپ بده. خوب یکی نیست بگه تا الان چه غلطی میکردین!!! حالم دیگه بهو میخوره از اسم مرکزش

رویان دو سااااال ما رو معطل کرد. برا کسایی که وقتشون کمه افتضااااااحه. بعد از دو سااال تازه به شوه ...

کادیو چیه؟!

نمیدونم ما که از برج پنج بود رفتیم

ب ترتیب مرحله ب مرحله ازمایشا اگه مشکل ژنتیکی نباشه زودتر انجام میشه ما خداروشکرنداشتیم بعد تاییدیه همه دکترا،که همشونم ت همون مرکزن،بعد دیگ امپول پانکچرو انتقال من راضی بودم

من یکسالو نیم جای دیگ میرفتم اونا افتضااااح بودن اگ ازاول اینجا اومده بودم زودتر ب نتیجه میرسیدم والا

رویان دو سااااال ما رو معطل کرد. برا کسایی که وقتشون کمه افتضااااااحه. بعد از دو سااال تازه به شوه ...

(به فرانسوی: Caryotype ) فرایند به تصویر کشیدن مجموعه کروموزومهای موجود در سلولهای یک جاندار بهمنظور بررسی محتوای کروموزومی، وضعیت کروموزومها، تعداد آنها و بررسی اختلال و ناهنجاریهای کروموزومی است.

الان متوجه شدم چیه،همون روز اول که از اقا اسپرم میگیرن دکتر اقایان میگه که میخواد من یادمه همسرمم داشته حالا شکلش اینجوری نبود ولی در کل دکتر اقایان دوبار مردارو میبینه اگ تایید بده دیگ اصلا ب اقایون کاری ندارن همش ماهستیم.

ولی حق دارین اگ راه دور باشین سخته ما خودمون نارمک هستیم با مرکز تقریبا نزدیک بودیم

(به فرانسوی: Caryotype ) فرایند به تصویر کشیدن مجموعه کروموزومهای موجود در سلولهای یک جاندار بهمنظور ...

من از شمال هیتم حالا داستان لش طولانیه ولی رویان تنها شانس من رو برای مادر شدن هدر داد. به خاطر بروکراسی زیاد مرکز

من از شمال هیتم حالا داستان لش طولانیه ولی رویان تنها شانس من رو برای مادر شدن هدر داد. به خاطر برو ...

ایشالا بصورت طبیعی مامان بشی عزیزم🫰🏻خدا یه حکمت و مصلحتی داره❤️