2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ای جان ایشالا میگیره من بدبختی کشیدم ۱۱ جنین داشتم هیچکدوم نگرفت آخری سه تا باهم گذاشتن گرفت ولی انق ...

نمیدونم همش میگن کوچیکه یدونش خوب بود😖

همون یکی رو برام انتقال دادن

منم خیییییییلی امپول زدم،بازو شکم باسن داروها وای

الان برا من نگیره فکرنکنم دیگ تخمک بتونن در بیارن ندارم

نمیدونم همش میگن کوچیکه یدونش خوب بود😖همون یکی رو برام انتقال دادنمنم خیییییییلی امپول زدم،بازو شکم ...

اگ خدا بخواد همون یکی هم میگیره به دنیا هم میاد انقد مامان مامان میگه 😍😍😍هی تو هم قربون صدقش میری توکل داشته باش و ارامش

چ خوب من ابن سینا رفتم حدود ۱۵ تومن چندسال پیش انجام شد

ابن سینا دزده من اول اونجا رفتم همش الکی میگ فلان کاروبکن بعد میگ اینا شامل بیمه نی مثلا برو تغذیه میگم من مگ چاقم میگ ن باید زیر نظرباشی بد ویزیتش۵۰۰ت بعد چی زن و شوهرو باهم میگ ماهم نرفتیم

هیجا مثل رویان خوب نی عااااااااااالین

نمیدونم همش میگن کوچیکه یدونش خوب بود😖همون یکی رو برام انتقال دادنمنم خیییییییلی امپول زدم،بازو شکم ...

من دو سال پیش مثل شما بودم.دو تا تخمک کشیدن و جنین شد اما سر سه روز از بین رفتن و نشد انتقال بدن.همون موقع هم تخمک خوبی نداشتم و ذخیره ام کم بود.به حدی که همه دکترهاشون می گفتن فایده نداره.کلا بی خیال شدم الان طبیعی باردارم با ذخیره تخمک صفر

اگ خدا بخواد همون یکی هم میگیره به دنیا هم میاد انقد مامان مامان میگه 😍😍😍هی تو هم قربون صدقش میری ...

توکل بخدا خدا از دهنتون بشنوه اگ میشه برام دعا کنید🤲🏻🥹

من دو سال پیش مثل شما بودم.دو تا تخمک کشیدن و جنین شد اما سر سه روز از بین رفتن و نشد انتقال بدن.همو ...

من طبیعی نمیتونم لوله ندارم دوبار خارج رحمی داشتم یبار بارداری پوچ😭خیلی اذیت شدم

من طبیعی نمیتونم لوله ندارم دوبار خارج رحمی داشتم یبار بارداری پوچ😭خیلی اذیت شدم

به خاطر همون زجر ها امیدوارم این بار دیگه جپاب مثبت بشنوی.درک می کنک انگار اخرین امیدته.انشالا خبر خوب بگیزی.