2777
2789
عنوان

خیلی حرص میخورم😭

184 بازدید | 16 پست

واقعا نمیدونم چیکار کنم همسرم کارش تولید محتوا و فیلم برداری و کلا صفر تا صد پیج و این داستاناس کارش عالیه واقعا بعد تو سرکارش نتیجه عالی کارشو همه دیدن اما هی کارشو بی ارزش میکنه صابکارش حقوق همه رو تو مجموعه بالا برده جز همسر من چیزیم ب صابکارش میگه طرف میخواد بخور شوهرمو هیم طلبکارع تو این وضعیت دم عید چیکارکنیم حقوق خیلییی کم میده😭

نمیشه ازش شکایت کنین؟؟

من فکرمیکنم شوهرت اعتمادبنفسشوازدست داده یکم بهش اقتداربده بعدیمدت درست میشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیشه ازش شکایت کنین؟؟من فکرمیکنم شوهرت اعتمادبنفسشوازدست داده یکم بهش اقتداربده بعدیمدت درست میشه

ببین واقعا کارش عالیه ثدشو میذار نتیجم داده اما هی میزنه صابکارش توسرش ک این کاری نیس ک ارزشش در حد همین حقوق کمه

ماعم کلی قسط داریم دم عیدم نمیتونه بیاد بیرون 🥲

ن خودم شاغل نیسم 🥲🤦🏻♀️

نگاه کن گلم تو خودتم میتونی کمک دست شوهرت باشیا باهم کار کنین هم حرص نمیخوری هم دیگه کمک شوهرت میکنی.یه کسب و کار تو خونه راه بنداز مثلا بافتنی بلدی چیز درست کن بفروش خیاطی بلدی لباس بدوز بفروش کارهای هنری بلدی و.... خیلی کارهای دیگه هست که میتونی باهاش کسب درامد کنی بعدشم نگران نباش خدا بزرگه هرطور شده روزی میرسونه امیدت به خدا باشه

ببین واقعا کارش عالیه ثدشو میذار نتیجم داده اما هی میزنه صابکارش توسرش ک این کاری نیس ک ارزشش در حد ...

بسپاربخدا

به شوهرتم بگوازکارش دفاع کنه جلوصابکارش

بعدشم فکرمیکنم میتونه شکایت کنه بره دادگاه نمونه کاربقیه که حقوقشون بیشترشده روببره اونجامقایسه میکنن خوددادگاه عذرشومیخواد

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

باردارم

الهی عزیزم🥰مطمئنم پاشدم بچت خوبه

دخمله یاپسمل؟؟

ببین فقط بسپاربخداازته دلت