واقعا نمیدونم چیکار کنم همسرم کارش تولید محتوا و فیلم برداری و کلا صفر تا صد پیج و این داستاناس کارش عالیه واقعا بعد تو سرکارش نتیجه عالی کارشو همه دیدن اما هی کارشو بی ارزش میکنه صابکارش حقوق همه رو تو مجموعه بالا برده جز همسر من چیزیم ب صابکارش میگه طرف میخواد بخور شوهرمو هیم طلبکارع تو این وضعیت دم عید چیکارکنیم حقوق خیلییی کم میده😭
من فکرمیکنم شوهرت اعتمادبنفسشوازدست داده یکم بهش اقتداربده بعدیمدت درست میشه
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
نگاه کن گلم تو خودتم میتونی کمک دست شوهرت باشیا باهم کار کنین هم حرص نمیخوری هم دیگه کمک شوهرت میکنی.یه کسب و کار تو خونه راه بنداز مثلا بافتنی بلدی چیز درست کن بفروش خیاطی بلدی لباس بدوز بفروش کارهای هنری بلدی و.... خیلی کارهای دیگه هست که میتونی باهاش کسب درامد کنی بعدشم نگران نباش خدا بزرگه هرطور شده روزی میرسونه امیدت به خدا باشه
اهاا مبارک باشه عزیزدلممم ایشالا که بچه زیر سایه پدر و مادر خوشحال و سلامت بزرگ بشه🥹اصلا نگران نباش ایشالا که بهترین ها در انتظارتونه خدا پشت و پناهتونه
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!