2777
2789
عنوان

این حرامه ایا

145 بازدید | 11 پست

من و ینفر دیگه شاگرد یه فروشگاه لوازم ارایشیم

من خیلی به حق الناس اعتقاد دارم و ابدا دست به چیزی نمیزنم حتی لوازمی ک برای تست هست

ولی اون یکی شاگرد باورتون میشه بعضی وقتا میاد میگه ای وای ارایش ندارم بزار ارایش کنم یکم و لوازم ارایشیایی ک تو فروشگاه هست رو میزنه😐(بعضیا پلمپ نیستن)

وقتی هم بار جدید میرسه همه رو یه دور تست میکنه اونم نه یه ذره،

من به خود صاحب فروشگاه اطلاع دادم اینو ک شاید خودشون بگن ولی نگفتن چیزی

الان من موندم وقتی جلوی من میاد از لوازمی ک مال مرده استفاده میکنه ایا اینکه من ببینم ولی بهش تذکر ندم باعث میشه حق الناس گردن منم باشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون یکی دوتا نیست نه برای شما حق الناس نیست ولی تاثیر تو زندگیت داره شغل بهتر پیدا کن

❤ لا تنسی ذکرالله ❤ خدا را فراموش نکن ❤ روزی از حال دلم می شوی آگه صیاد ، که به کنج قفسم نیست به جزء مشت پری ، سال ها حلقه زدم بر در میخانه عشق ، تا به روی دلم از غیب گشودند دری

همکارت کارش ایراد داره

حق الناس و حرام

چرا باید از وسایل بهداشتی

که برا فروش استفاده ی شخصی کنه

غیر بهداشتی هم میشن

خدایاانتهای دریا رابرکه ها نمی فهمند،پس ببخش اگر گاهی گم می کنم نشانت را🙏❤

حق الناس رو نمیدونم ولی از نظر اخلاقی و بهداشتی اصلا کار درستی نمیکنه، تو هم میتونی ب اون همکارت باز تذکر بدی و یا ب صاحب فروشگاه دوباره بگی و تو دیگه گفتنش رو گفتی، اگ باز تکرار کرد دیگه تقصیر تو نیس