2777
2789
عنوان

ترس از هک شدن

194 بازدید | 14 پست

خانوما من دیروز از یه کانال روبیکا ی فایل ذخیره کردم اسمش npv tuunel بود بعد فرستنده گفته بود باید تو قسمت تغییر نام ب آخرش apk. اضافه کنید که بشه نصب کرد

بعد نصب هم شد ولی دیدم کار نمیکنه پاکش کردم

دارم ا وحشت اینکه هک بشم میمیرم

میشه هک کرد از این طریق؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یک بار روبیکام هک شد ،یه برنامه از داخل روبیکا نصب کردم و روبیکام هک شد آخر سر برادرم درست کرد

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

نه من گوشیمو میگمروبیکامو ک کامل پاک کردم

اوهوم.واسه من روبیکا بود اون طرف که روبیکام رو هک کرده به همه ی مخاطبین روبیکام لینک کانالهای ۱۸ فرستاده بود خدا رو شکر برادرم سریع فهمید درستش کرد

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

اوهوم.واسه من روبیکا بود اون طرف که روبیکام رو هک کرده به همه ی مخاطبین روبیکام لینک کانالهای ۱۸ فرس ...

حالا من برنامه مستقیمی نبود فقط فایل بود مثل فایل پی دی اف خودم تو گوشی خودم به apk تغییرش دادم

از نشست های فعال روبیکا هم ورود دستگاه دیگه ای بجز دستگاه خودم ندیدم

خیالم راحت باشه؟

حالا من برنامه مستقیمی نبود فقط فایل بود مثل فایل پی دی اف خودم تو گوشی خودم به apk تغییرش دادم از ن ...

اره اگه تو اون نشست های دستگاه ت جز دستگاه خودت دستگاه دیگه ای نیست پس هک نمیشی .ولی دیگه اگه برنامه ای خواستی از جاهای معتبر مثل فروشگاه و بازار دانلود کن چیزی از جاهای ناشناس روبیکا دانلود نکن

اره اگه تو اون نشست های دستگاه ت جز دستگاه خودت دستگاه دیگه ای نیست پس هک نمیشی .ولی دیگه اگه برنامه ...

اره حتما خدا به خیر کرد

دستت درد نکنه عزیزم

برادر شما از طریق همین نشست فعال متوجه شد؟ که یه دستگاه دیگه وارد حساب شما شده؟

اره حتما خدا به خیر کرد دستت درد نکنه عزیزمبرادر شما از طریق همین نشست فعال متوجه شد؟ که یه دستگاه د ...

خواهش میکنم.نمیدونم تو تنظیمات روبیکام رفت قسمت امنیت و اینا بعد گفت به جز دستگاه خودت یه دستگاه دیگه هم هست اون دستگاه که واسه من نبود رو حذف کرد و درست شد.