2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونه بره تامین اجتماعی خودشو بیمه کنه ماهی حدود ۳۰۰ تومن

یا بره فنی و حرفه ای یه ازمون بده بعد از بیمه کارگری استفاده کنه ماهی حدود ۸۰ تومن

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟
میتونه بره تامین اجتماعی خودشو بیمه کنه ماهی حدود ۳۰۰ تومن یا بره فنی و حرفه ای یه ازمون بده بعد ...

ینی چی آزمون بده

چه ازمونی؟؟

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
ینی چی آزمون بده چه ازمونی؟؟

هرکاری بلد هست مثلا جوشکاری.گچکاری.بنایی. خودشون فهرست مشاغلو دارن کافیه بره یه مرکز فنی و حرفه ای سوال کنه 

یا اگه هیچکدومو بلد نبود میره دوره فنی حرفه ای شرکت میکنه مدرک میگیره با اون مدرک خودشو بیمه کارگر ساختمانی میکنه 

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟
بیمه چند ماهه هگ هست؟

شما خودتونو بیمه کنین چند ماه پولشو بدین بقیشو ندین بیمتون قطع میشه 

بیمه نفری ۳۰۰ هست ازاد؟

نه سرپرست خانواده ۳۰۰ میده بقیه اعضای خانواده رایگان تحت پوشش قرار میگیرن

عزیزم من بابام دو تا زن داره و من میخوام فقط خودمون و مامانم بشیم میشه؟ چطوریه ؟

میتونه اون خانمش رو تحت پوشش قرار نده

موقعی ک ثبت نام میکنه شناسنامه و کارت ملی اونایی ک میخواد بیمه کنه رو ببره

میتونه اون خانمش رو تحت پوشش قرار نده موقعی ک ثبت نام میکنه شناسنامه و کارت ملی اونایی ک میخواد بیم ...

نه من میخوام بیمه کنم واسه مامانم و بقیه بجز بابام و اون زنش چون در حقمون خیلی بدی کرده وخرجی نمیده

نه من میخوام بیمه کنم واسه مامانم و بقیه بجز بابام و اون زنش چون در حقمون خیلی بدی کرده وخرجی نمیده

اینو نمیدونم برین بیمه بپرسین حتمن یه راهی خست

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز