2777
2789
عنوان

بچه ها یه دقیقه بیاین

117 بازدید | 11 پست

رشتم ریاضیه میخوام تغییر بدم

به فلسفه و موسیقی علاقه دارم

موسیقی ک مامان بابام اجازه نمیدن مگ به سختی راضیشون کنم چون مذهبی سنتی ان

فلسفه ام باید برم از انسانی باز سه سال عمرمو بذارم ارزششو داره؟؟؟ اگه پشیمون بشم چیی

کسی تجربه ای چیزی داره ممنون میشم بگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریاضی بنظرم رشته خوبیه

به مهندسی ها و معماری و علوم کامپیوتر علاقه نداری؟

حسابداری و مدیریت و اقتصادم که میشه از هر سه رشته رفت

من تجربی خوندم برمیگشتم عقب ریاضی میخوندم چون کنکورشم خیلی اسونتره شرکت کننده هاش کمترن

و یک چیزم بگم که تو هر رشته ای بخوای میتونی بری خصوصا آزاد رشته های با سوابق.... از الان تصمیم خودتو بگیر اگه دانشگاه خوب مدنظرته دولتی تاپ شروع کن که پشیمون نشی

درسم خوبههاما دیگههه پوکیدم زیر فشار درساگ میتونستم ادامه بدم خوب بوددد

منظورش وضع مالیه نه درسی

اگه وضع مالیت خوبه رشته های زیر مجموعه ریاضی مهاجر پذیرن

لحظه ها عریان اند ؛ به تنِ لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز !
یازدهمم از همون بچگی میخوندم کتاباشو دوسش داشتمریاضی دوستام اومدن گفتن تو بیا ریاضیت خوبه اومدمم

سلام عزیزم

منم تو دوره ای قرار بود انتخاب رشته کنم با وجود علاقه عمیقم به دروس انسانی، با جو دادن مدرسه و فضایی که میگفت چرا با معدل ۲۰ بری انسانی، راهی تجربی شدم با وجود اینکه علاقه چندانی نداشتم و با وجود این و یه حس هیجان زدگی این مسیر رو انتخاب کرده بودم.

من زیاد مسیرم رو عوض کردم اما از مسیری که اومدم ناراحت نیستم، با این که مدت ها حسرت معلم شدن برام باقی بود اما حالا از شرایطم خیلی راضیم بگذریم

این هارو گفتم که بدونی، تو هیچ وقت نخواهی فهمید جهان تو رو برای چه هدفی آماده میکنه و روزگار تو چه نقطه ای برای استعداد و توانایی هات برنامه ریزی کرده تا به خودت جامعت و وطنت خدمت کنی

اگر اطمینان داری که علاقت از سر هیجان و خستگی از سختی درسای ریاضی نیست و میدونی میخوای در آینده با رشتت چه کنی، هر وقت که بخوای میشه مسیر رو تغییر داد.

حواست به آینده شغلیت باشه، فلسفه آینده شغلی چندانی نداره مگر با ارتقا سطح آکادمیکت بخوای به نوشتن یا تدریس بپردازی

اما این جهان هم فقط یک باره و نمیتونی علایقت رو نادیده بگیری

سلام عزیزممنم تو دوره ای قرار بود انتخاب رشته کنم با وجود علاقه عمیقم به دروس انسانی، با جو دادن مدر ...

اما اگر دوست داری در رشته های مربوط به علوم انسانی ادامه تحصیل بدی و واقعا شیفته این دروسی، دو تا پیشنهاد برات دارم

اول اینکه امسال رو تموم کنی و بعد با امتحان دادن یازدهم و دهم انسانی سال آخرت رو انسانی بخونی و کنکور شرکت کنی

یا اینکه دیپلم ریاضی بگیری و یک سال پشت کنکور موندن رو تجربه کنی و بخونیشون

ولی راه اول منطقی تر و کم هزینه تره