lilashi مدیر استارتر عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 113 عنوان اولین گوشی 62 بازدید | 3 پست اولین گوشی که داشتم رو پیدا کردم تمام sms و عکس ها و آهنگ هام توشه😂از صبح تاحالا نشستم دارم همه آهنگامو گوش میدم عجب سلیقه ایی داشتم ۱۴ سالگیم😂 خدایی شاهکار بودناا ̊ ˖𓍢ִ໋🦢 ̊I ain’t talking religion, baby, but I’m a God 1404/11/01 | 13:34 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چاوجوانگممممممم عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 138 وای خوش به حالت عزیزم .خیلی حس خوبیه .بری به اون دوران منم ۱۷ سالگی گوشی داشتم . دختری از تبار کوروش....یکتا پرست
lilashi مدیر استارتر عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 113 وای خوش به حالت عزیزم .خیلی حس خوبیه .بری به اون دوران منم ۱۷ سالگی گوشی داشتم . وای اصلا سطح طنزمو اون موقع میبینم عکسام چقد جوون تر بودم خوشگل تر بودم نمیدونستم قراره ایناتفاقات بیوفته تو جامعه.. ̊ ˖𓍢ִ໋🦢 ̊I ain’t talking religion, baby, but I’m a God
lilashi مدیر استارتر عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 113 وای خوش به حالت عزیزم .خیلی حس خوبیه .بری به اون دوران منم ۱۷ سالگی گوشی داشتم . وای تازه امضا تونو دیدم چقد قشنگ💕💕 ̊ ˖𓍢ִ໋🦢 ̊I ain’t talking religion, baby, but I’m a God