لطفا فقط اگه هستید یا واقعا دربارش میدونید کامنت بزارید سوال بپرسم🫠
داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی
خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
۴_از آدم تجربه کاری میخوان تو چجوری کار پیدا کردی؟
۵_اگه دوره آموزشی رفتی کار با یه دستگاه یاد گرفتی یا چندتا یا همشون،چجوریاس،یه مدلش کافیه؟
داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی
از کارت راضی هستی ارزش داره آدم آموزش ببینه من خیلی علاقه دارم پول خوبیم توشه انگار میخام برم آموزش ...
من راضی بودم چون خیلی هم با احتیاط کار میکردم اصلا سوختگی نداشتم .اما من منشی مطب بودم لیزر رو رایگان آموزش دادن منم درصد نمیگرفتم .الان دستگاهمون بخاطر نوسان برق خراب شده دیگه کار نمیکنم.ارزشش رو داره مخصوصا که کشورای عربی اگه بتونی مهاجرت کنی یه مدرک میگیری راحت میری
تو کامنت قبلی گفتم یه کلینیک تازه کار در ازای آموزش رایگان براشونکار میکردم بدون درصد من راضی بودم چون اجازه فروش کرم آبرسان و روشن کننده هم داشتم من فقط با دستگاه تیتانیوم سوپر انو کار میکردم. اگه خواستی بری آموزش ببینی حتما دستگاه الکس و سایناشور رو یاد بگیر
تو کامنت قبلی گفتم یه کلینیک تازه کار در ازای آموزش رایگان براشونکار میکردم بدون درصد من راضی بودم چ ...
مرسی،الان بنظرت برم دوره ببینم؟
اگه ازشون بخوام بعد دوره میزارن همونجا کار کنم؟
باید بپرسی که خودشون شرایط کاری فراهم میکنن شهر بزرگی؟به نظر من ارزش داره برو یاد بگیر .
آره تقریبا
کجاها دنبال کلینیک بگردم راهی داری بتونم پیدا کنم؟