mohadese_mzd مدیر استارتر عضویت: 1404/10/10 تعداد پست: 679 عنوان دوست پسررر 216 بازدید | 21 پست اقا من ۱۹ سالمه قبلا دوست پسر داشتم الان کار و درس دارم دیگ کلا ولش کردم دوستام چندتا دوست پسر دارن میگن توهم یکیشو جور کن وگرنه دیگ دیر میشه اخه من درس اینا دارم بعدا مثلا چی میشه اخه😐 1404/11/01 | 13:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ziizii72m عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 11629 میگفتی تاج هوایی که به سرتون زدن رو دیدم ⛔💩دهن اقایونی که درخواست میدن⛔
chuko عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3885 به فکرخودت باش با دوست پسر چیزی درنمیاد مگر اینکه قصدش جدی باشه همشونم یه خواسته دارن فقط درضمن خودم از پسرا متنفرم با ادمایی مثل خودت بگرد جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!
im_sheyda عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 16076 خب بگو دیر شه چه طرزفکر مسخره ایگوش نکن بهشون درستو بخون بعدم میشه دوست پسر بازی کرد اما درس دیر میشه
mohadese_mzd مدیر استارتر عضویت: 1404/10/10 تعداد پست: 679 میگفتی تاج هوایی که به سرتون زدن رو دیدم واییی😂
mohadese_mzd مدیر استارتر عضویت: 1404/10/10 تعداد پست: 679 خب بگو دیر شه چه طرزفکر مسخره ایگوش نکن بهشون درستو بخون بعدم میشه دوست پسر بازی کرد اما درس دیر میش ... چشم
izenit عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2351 نوزده سالته دیگه بچه ک نیستی تحت تاثیر حرفا بقیه قرار بگیری نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 24693 واییی😂 کلا اجازه نده دوستات انقدر باهات راحت باشن که واسه آیندت و گذشت نظر بدن " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
mohadese_mzd مدیر استارتر عضویت: 1404/10/10 تعداد پست: 679 به فکرخودت باش با دوست پسر چیزی درنمیاد مگر اینکه قصدش جدی باشه همشونم یه خواسته دارن فقط درضمن خودم ... چشم دمت گرم
احسان_ام عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 13 بچسب به زندگی خودتببین دلت چی میگه دوستات خواستن با کله برنامه ت چاه ، تو هم باید بری ؟دوما قبل از اینکه بری تو رابطه ببین طرف آدم درستیه یا نه همینطوری به خاطر حرف مردم نرو تو رابطه
رومـے عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 7288 دیر میشه؟؟! عزیزم 80 سالتم بشه میتونی دوس پسر داشته باشی!! دیر چی میشه!
mohadese_mzd مدیر استارتر عضویت: 1404/10/10 تعداد پست: 679 کلا اجازه نده دوستات انقدر باهات راحت باشن که واسه آیندت و گذشت نظر بدن اوک مرسی
im_sheyda عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 16076 چشم بوس سعی کن رابطتت کم کنی باهاشون فاصله بگیری ازشون خدم تجربه کردم که میگم
mohadese_mzd مدیر استارتر عضویت: 1404/10/10 تعداد پست: 679 نوزده سالته دیگه بچه ک نیستی تحت تاثیر حرفا بقیه قرار بگیری تحت تاثیر نیستم یهو به خودم اومدم دیدم من تو خونه صب تا شب درس میخونم دوستام میگردن کافه اینا براشون کادو اینا میخرن فک کردم دارم اشتباه میکنم
chuko عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3885 چشم دمت گرم قربونت برم نیاز نداری به دوست پسر اونام کمبود روانی دارن میرن سمت اینجور چیزا جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!