2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اها درسته،الان از چت جی بی تی استفاده میکنی ؟نسخه ایرانی واقعا به درد نخوره من نمیتونم باهاش کار کنم ...

اره از دیپ سیک استفاده میکنم.

ایرانی اصلا جواب نمیده خیلی جوکه 😂😂

👩🏻🏫English teacher👩🏻🏫

چت جی بی تی؟

اره سرچ کن باز میشه

فرزند ایران و جانفدای میهن🖤🥀 یک عدد فمنیست در حال جنگیدن با سیستم نر سالاری...تا وقتی که پرپر شدن چند هزار جوون بی گناه رو به حق میدونی صرفا بخاطر اینکه در دیدگاه سیاسی با تو تفاوت داشتن و انگ بی خدا بودن بهشون میزنی حرف از وطن پرستی نزن بی وجود مظلوم مظلومه چه بچه های میناب و چه جوون هایی که در آن زمستان لعنتی با کلی آرزو و امید خاک شدن

چطور از هوش مصنوعی استفاده میکنید من اصلا این دو روز نتونستم وصل بشم وی پی ان که اصلا متصل نمیشه

من سرچ میکنم چت جی پی تی میاره برام ولی میگه باید برا مکالمه ساده هم اشتراک بگیری

فرزند ایران و جانفدای میهن🖤🥀 یک عدد فمنیست در حال جنگیدن با سیستم نر سالاری...تا وقتی که پرپر شدن چند هزار جوون بی گناه رو به حق میدونی صرفا بخاطر اینکه در دیدگاه سیاسی با تو تفاوت داشتن و انگ بی خدا بودن بهشون میزنی حرف از وطن پرستی نزن بی وجود مظلوم مظلومه چه بچه های میناب و چه جوون هایی که در آن زمستان لعنتی با کلی آرزو و امید خاک شدن

اره از دیپ سیک استفاده میکنم.ایرانی اصلا جواب نمیده خیلی جوکه 😂😂

چرا من اصلا نمیتونم وصل بشم وی پی ان که کلا متصل نمیشه تا استفاده کنم،شما با وی پی ان متصل میشی دیگه؟یا شاید خوشبحالته و ایران نیستی

چرا من اصلا نمیتونم وصل بشم وی پی ان که کلا متصل نمیشه تا استفاده کنم،شما با وی پی ان متصل میشی دیگه ...

متاسفانه یا خوشبختانه ایرانم.

دیپ سیک چند روزه در دسترس قرار گرفته و نیازی به وی پی ان نداره

👩🏻🏫English teacher👩🏻🏫