2789
عنوان

پسرا بیاین

149 بازدید | 16 پست

چطوری عاشق میشید ؟ چه کارا میکنید برای جلب توجهش .. چی اولویت داره براتون و اگر بفهمین ی دختری دوستتون داره واکنشتون چیه

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

هر کس ی جوره همه مث هم نیستن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عاشق ضدن که دست خود آدم نیست یهو کراش میزنی رو طرف.من خودم سه بار تاحالا عاشق شدم.

اگه بفهمم یه دختری دوستم داره خب احتمالا خیلی خوشحاا میشم و بهش محبت میکنم حتی اگه من حسی بهش نداشته باشم هرچند تاحالا تجربش نکردم.

عاشق نمیشن

برا جلب توجه با موتور تک چرخ میزنن

اولویتشون س ک سه

اگه هم بفهمن دختری دوسشون داره میگن عاااا چقدر ما خفنیم و از اون روز به بعد محل سگ به دختره نمیدن اگه هم بدن ازش میخوان سو استفاده کنن

😂😂

#به امید روزی که هیچ دختری غم از دست دادن موهاشو نداشته باشه✨🌙برای یه دختر خانم با بیماری سرطان نیازمند اهدای مو هستیم تقریبا برای بافت یک کلاه گیس به ۲ الی ۳ دسته مو نیازه تا کلاه گیس درست کنیم اگه دوست داشتی توهم تو این کار خیر شریک بشی و موهات رو اهدا کنی توی یکی از تاپیک هام پیام بده و یا درخواست دوستی بده💚🌿

عاشق ضدن که دست خود آدم نیست یهو کراش میزنی رو طرف.من خودم سه بار تاحالا عاشق شدم.اگه بفهمم یه دختری ...

اونم دقیقا همین بود گفتش که قبلا رو ی دختر دیگ کراش بوده تو کلاس ولی وقتی دیده من ازش خوشم میاد منو دوست داره و فلان یعنی دروغ میگه درسته؟

هرکاری برای رسیدن بهشاگه بفهمم یکطرفه نیست و اونم دوسم داره خیلی خوشحال میشم خیلی

خب فرض کن دختره رو دوست نداری بعد الکی مثلا برا اینکه از دستش ندی میگی ک دوسش داری؟

خب فرض کن دختره رو دوست نداری بعد الکی مثلا برا اینکه از دستش ندی میگی ک دوسش داری؟

خب وقتی دوسش ندارم چرا باید از دستش ندم و نگه اش دارم و به دروغ بگم دوسش دارم

چیزای عجیبی میگین

اونم دقیقا همین بود گفتش که قبلا رو ی دختر دیگ کراش بوده تو کلاس ولی وقتی دیده من ازش خوشم میاد منو ...

ادم داریم تا ادم. عشق چیز الکی و دوزاری نیس که دم به دقیقه عاشق کسی بشه اونم براحتی . این کراشی چیزی زده شاید خیلی جدی نیس که اینقدر راحت ول کرده

خب وقتی دوسش ندارم چرا باید از دستش ندم و نگه اش دارم و به دروغ بگم دوسش دارمچیزای عجیبی میگین

چونکه اون دختره موقعیت خیلی بهتری نسبت ب خودت داره .پس چرا اون میگفت ؟ یعنی ی جورایی تلاش میکرد دوسم داشته باشه

خب وقتی دوسش ندارم چرا باید از دستش ندم و نگه اش دارم و به دروغ بگم دوسش دارمچیزای عجیبی میگین

خب خیلی از پسرا این کارو کردن طرفو نمیخواستن ولی الکی نگهش داشتن برای اینکه صرفا تنها نمونن

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه