2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

143 بازدید | 16 پست

چطوری عاشق میشید ؟ چه کارا میکنید برای جلب توجهش .. چی اولویت داره براتون و اگر بفهمین ی دختری دوستتون داره واکنشتون چیه

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

هر کس ی جوره همه مث هم نیستن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق ضدن که دست خود آدم نیست یهو کراش میزنی رو طرف.من خودم سه بار تاحالا عاشق شدم.

اگه بفهمم یه دختری دوستم داره خب احتمالا خیلی خوشحاا میشم و بهش محبت میکنم حتی اگه من حسی بهش نداشته باشم هرچند تاحالا تجربش نکردم.

عاشق نمیشن

برا جلب توجه با موتور تک چرخ میزنن

اولویتشون س ک سه

اگه هم بفهمن دختری دوسشون داره میگن عاااا چقدر ما خفنیم و از اون روز به بعد محل سگ به دختره نمیدن اگه هم بدن ازش میخوان سو استفاده کنن

😂😂

#به امید روزی که هیچ دختری غم از دست دادن موهاشو نداشته باشه✨🌙برای یه دختر خانم با بیماری سرطان نیازمند اهدای مو هستیم تقریبا برای بافت یک کلاه گیس به ۲ الی ۳ دسته مو نیازه تا کلاه گیس درست کنیم اگه دوست داشتی توهم تو این کار خیر شریک بشی و موهات رو اهدا کنی توی یکی از تاپیک هام پیام بده و یا درخواست دوستی بده💚🌿

عاشق ضدن که دست خود آدم نیست یهو کراش میزنی رو طرف.من خودم سه بار تاحالا عاشق شدم.اگه بفهمم یه دختری ...

اونم دقیقا همین بود گفتش که قبلا رو ی دختر دیگ کراش بوده تو کلاس ولی وقتی دیده من ازش خوشم میاد منو دوست داره و فلان یعنی دروغ میگه درسته؟

هرکاری برای رسیدن بهشاگه بفهمم یکطرفه نیست و اونم دوسم داره خیلی خوشحال میشم خیلی

خب فرض کن دختره رو دوست نداری بعد الکی مثلا برا اینکه از دستش ندی میگی ک دوسش داری؟

خب فرض کن دختره رو دوست نداری بعد الکی مثلا برا اینکه از دستش ندی میگی ک دوسش داری؟

خب وقتی دوسش ندارم چرا باید از دستش ندم و نگه اش دارم و به دروغ بگم دوسش دارم

چیزای عجیبی میگین

اونم دقیقا همین بود گفتش که قبلا رو ی دختر دیگ کراش بوده تو کلاس ولی وقتی دیده من ازش خوشم میاد منو ...

ادم داریم تا ادم. عشق چیز الکی و دوزاری نیس که دم به دقیقه عاشق کسی بشه اونم براحتی . این کراشی چیزی زده شاید خیلی جدی نیس که اینقدر راحت ول کرده

خب وقتی دوسش ندارم چرا باید از دستش ندم و نگه اش دارم و به دروغ بگم دوسش دارمچیزای عجیبی میگین

چونکه اون دختره موقعیت خیلی بهتری نسبت ب خودت داره .پس چرا اون میگفت ؟ یعنی ی جورایی تلاش میکرد دوسم داشته باشه

خب وقتی دوسش ندارم چرا باید از دستش ندم و نگه اش دارم و به دروغ بگم دوسش دارمچیزای عجیبی میگین

خب خیلی از پسرا این کارو کردن طرفو نمیخواستن ولی الکی نگهش داشتن برای اینکه صرفا تنها نمونن

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه