2777
2789
عنوان

مرد ها کلفت میخواهند😒

471 بازدید | 36 پست

از هر مردی بپرسید

زن خوب را توصیف کن

نشانههای یک برده را توصیف خواهد کرد

و

از هر زنی بپرسید

مرد خوب کیست؟ فردی را توصیف میکند که گویی پادشاه است .

مردها خود را پا و زنشان را کفش میبینند ، زن ها ، مردشان را پادشاه و خود را تاج پادشاه .

مشکل از کجاست ؟

من ز نسل کوروش نام آورم ، از نژاد کاوه آهنگرم ، آریایی از تبار آرشم ، دخت زالم زاده تهمینه ام ، عشق میهن تا ابد در سینه ام... من لرم تاریخ من پر افتخار بختیاری ، مینجایی ، کلهرم ، لک زبان ، بویراحمدی ، لیراوی ام ، وارث کاسیت و ایلامم ، لرم ... من دخترانم زاده گرد آفریدند ، یوتاب هایم را سکندر ها بدیدند ... من لرم فرزند کوروش از تبار آریا و ریشه در ایلام و کاسیت ، تاریخ ثابت کرده است بی دلیل به لر بودنمان افتخار نمیکنیم 👸. ایران خانم ،ای زادگاه قشنگ من ، تو با شکوه ترین و متمدن ترین تاریخ دنیا را داری ، بزرگ ترین افتخارم این است که تو مادرم هستی ...(بیدار شو پدر ، وطن درد داره🖤) .... یه دختر دهه هشتادی از قوم لر ، ایل بویراحمدی ( بویری ها کمانداران گارد جاوید هخامنشی ) ، طایفه آغا ، بابکانی (اردشیر بابکان بنیان گزار سلسله ساسانیان ) ، ساکن استان کهگیلویه بویراحمد شهر یاسوج ، دانشجوی حقوق ، علاقه مند به آواز خواندن ، سوارکاری ، کتاب خواندن ، روایتگری تاریخ و .... تو فقط زیبا نبودی ، تو تاثیر گذار بودی ، مثل ، آزادی ، موسیقی ، هنر ، جنگ یا یک انقلاب 🌱 . [ به خودم افتخار میکنم که هرگز احساسات ، روح ، شرف ، افکار و اعتقاداتم را به منافع شخصی و مادیات نفروختم ] .... بلند پرواز ، در جستجوی کمال اماااااا تنم در وسعت دنیای پهناور نمی گنجد ، روان سر کشم در قالب پیکر نمیگنجد🫡 [لیلث🦋] .... دوست من ، به تو اطمینان میدم سر انجام کسی خواهد آمد که گویی رسالتش دوست داشتن توست ، تازه خدا عاشقته تضمین میدم ، بخند😍 . کاربر سال ۹۷

مشکل از ما زن هاست

که ارزش خودمونو پایین آوردیم و به پسر هامون یاد دادیم رفتار نادرستی با زن ها داشته باشن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عنوانو نگا😂😂

روزی خورشید از ماه خوشش اومد💛💛 🌞🌝پس تصمیم گرفت باهاش ازدواج کنه🙂🥲 اگه ماه میگفت بله خورشید از شدت خوشحالی میترکید🌛🌟🙃🙃و اگه میگفت نه خورشید تاریک تاریک میشد⛦⛦💛 پس ماه گفت نمیدونم🌧🌤🌕💙💙 و خورشید هر چندسال از ماه میپرسه فکراتو کردی ؟!!و به همین دلیل خورشید گرفتی رخ میده💛⛦🌙🌙🌖🌕🥲با افتخار تمام یه نویسندمممم🤗🤗

مشکل از ما زن هاستکه ارزش خودمونو پایین آوردیم و به پسر هامون یاد دادیم رفتار نادرستی با زن ها داشته ...

حرف خودت زن ستیزی،نه مشکل از مرد هاس

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی

چون با عقل جور در نمیومد زود از انحراف درومدم😁

😂😂 منم ثانیه دوم به خودم اومدم

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
مشکل از ما زن هاستکه ارزش خودمونو پایین آوردیم و به پسر هامون یاد دادیم رفتار نادرستی با زن ها داشته ...

آره

یه عده ی خاصی تو نی نی سایتن که مرد رو انسانی جایزالخطا و زن رو شیطان گمراه کننده می دونن

واقعا تاسف آوره...

زندگی به اندازه کافی سخت هست، از این سخت ترش نکنیم!