مرد خوب کیست؟ فردی را توصیف میکند که گویی پادشاه است .
مردها خود را پا و زنشان را کفش میبینند ، زن ها ، مردشان را پادشاه و خود را تاج پادشاه .
مشکل از کجاست ؟
من ز نسل کوروش نام آورم ، از نژاد کاوه آهنگرم ، آریایی از تبار آرشم ، دخت زالم زاده تهمینه ام ، عشق میهن تا ابد در سینه ام... من لرم تاریخ من پر افتخار بختیاری ، مینجایی ، کلهرم ، لک زبان ، بویراحمدی ، لیراوی ام ، وارث کاسیت و ایلامم ، لرم ... من دخترانم زاده گرد آفریدند ، یوتاب هایم را سکندر ها بدیدند ... من لرم فرزند کوروش از تبار آریا و ریشه در ایلام و کاسیت ، تاریخ ثابت کرده است بی دلیل به لر بودنمان افتخار نمیکنیم 👸. ایران خانم ،ای زادگاه قشنگ من ، تو با شکوه ترین و متمدن ترین تاریخ دنیا را داری ، بزرگ ترین افتخارم این است که تو مادرم هستی ...(بیدار شو پدر ، وطن درد داره🖤) .... یه دختر دهه هشتادی از قوم لر ، ایل بویراحمدی ( بویری ها کمانداران گارد جاوید هخامنشی ) ، طایفه آغا ، بابکانی (اردشیر بابکان بنیان گزار سلسله ساسانیان ) ، ساکن استان کهگیلویه بویراحمد شهر یاسوج ، دانشجوی حقوق ، علاقه مند به آواز خواندن ، سوارکاری ، کتاب خواندن ، روایتگری تاریخ و .... تو فقط زیبا نبودی ، تو تاثیر گذار بودی ، مثل ، آزادی ، موسیقی ، هنر ، جنگ یا یک انقلاب 🌱 . [ به خودم افتخار میکنم که هرگز احساسات ، روح ، شرف ، افکار و اعتقاداتم را به منافع شخصی و مادیات نفروختم ] .... بلند پرواز ، در جستجوی کمال اماااااا تنم در وسعت دنیای پهناور نمی گنجد ، روان سر کشم در قالب پیکر نمیگنجد🫡 [لیلث🦋] .... دوست من ، به تو اطمینان میدم سر انجام کسی خواهد آمد که گویی رسالتش دوست داشتن توست ، تازه خدا عاشقته تضمین میدم ، بخند😍 . کاربر سال ۹۷
روزی خورشید از ماه خوشش اومد💛💛 🌞🌝پس تصمیم گرفت باهاش ازدواج کنه🙂🥲 اگه ماه میگفت بله خورشید از شدت خوشحالی میترکید🌛🌟🙃🙃و اگه میگفت نه خورشید تاریک تاریک میشد⛦⛦💛 پس ماه گفت نمیدونم🌧🌤🌕💙💙 و خورشید هر چندسال از ماه میپرسه فکراتو کردی ؟!!و به همین دلیل خورشید گرفتی رخ میده💛⛦🌙🌙🌖🌕🥲با افتخار تمام یه نویسندمممم🤗🤗
مشکل از ما زن هاستکه ارزش خودمونو پایین آوردیم و به پسر هامون یاد دادیم رفتار نادرستی با زن ها داشته ...
حرف خودت زن ستیزی،نه مشکل از مرد هاس
داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی