2821
2789
عنوان

صمیمیت

93 بازدید | 14 پست

میشه لطفاً تعریفتون رو از صمیمیت بگید تو دوستی منظورم با جنس مخالف نیست. صمیمیت رو چی تعریف میکنید این که همه جنبه های زندگیتون رو با یک نفر درمیون بزارید؟ مثلا حتی صحبت کردن درمورد یک تصمیم یا ایده که هنوز خودتون مطمئن نیستید میخواهید انجامش بدید یا نه ؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ن اصولا من اینطور نمیبینم

اینکه بشه روش حساب کرد

ادم دورویی نباشه

قابل اعتماد باشه

دهن بین نباشه

هرچی بینمون پیش اومد روزای خوبمون خراب نشه

قدر همو بدونیم

نزاریم غریبه ها بینمون فاصله ایجاد کنن

ووو

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بدون ترس از قضاوت شدن ادم نظرش رو بگه. راحت باشن باهم. مخصوصا تو نه گفتن

میدونی من شخصیتم اینجوریه وقتی چیزی قطعی نشده درموردش حرفی نمیزنم ولی بعضی ها کل زندگیشون رو میان تعریف میکنند یعنی من مشکل دارم؟ 🥺

میدونی من شخصیتم اینجوریه وقتی چیزی قطعی نشده درموردش حرفی نمیزنم ولی بعضی ها کل زندگیشون رو میان تع ...

نه نداري

منم با دوست صميميم همينم. كلا تا چيزي قطعي نشده اصلاااا به هيچكس نميگم.

اين مسئله با چيزاي ديگه فرق داره.

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

نه نداريمنم با دوست صميميم همينم. كلا تا چيزي قطعي نشده اصلاااا به هيچكس نميگم. اين مسئله با چيزاي د ...

آقا شاید من یه شب سر گشنه گذاشتم رو بالش یعنی این هم باید دوستم بدونه؟ نمیدونم چرا من با آدم ها رو راستم ولی تهش همیشه منم که آسیب میبینم شاید باید بهشون بگم که پیشم درد و دل نکنید چون من دوست ندارم از دردام به کسی بگم . شاید اینجوری دیگه تهمت نارفیق بودن بهم زده نشه

آقا شاید من یه شب سر گشنه گذاشتم رو بالش یعنی این هم باید دوستم بدونه؟ نمیدونم چرا من با آدم ها رو ر ...

منم هر چيزيو به دوستاي صميميم نميگم

نياز نيست اينقدر خودتو اذيت كني

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

2823
2791
2779
2792