2777
2789
عنوان

قطع ارتباط

76 بازدید | 6 پست

سلام دوستای خوبم خوبین ؟جریان اینجور شد که یه دوست صمیمی دارم چندساله باهاش دوستم دیگه همع چیمو میدونه باهاش گشتم زندگی کردم ولی از اول یه حس بدی داشتم بهش ولی دوستیمو ادامه دادم باهاش

باهاش همدانشگاه بودم وقتی یه پسری بهم پیش میداد اولش بامن خوب بود بعد که قرار بود قرار و قصدمون جدی باشه پسره منصرف میشد سرد میشد چندین بار اینجور شده بارها،

یه بار یه پسری اینطوری کرد پرسیدم که یکی از من بدی گفته؟؟گفت نه بخدا موندم جریان چیه

و اینکه تازگیا سعی کردم باهاش قطع ارتباط کنم و رک بهش گفتم نمیخوام باهات حرف بزنم به نظرتون کار خوبی کردم که رک گفتم؟یا باید باسیاست برخورد میکردم نمیگفتم؟

چون یبارم که رل زده بودم خودشو جلوش خودشیرینی کرد نگاه میکرد بهش صبرم تموم شد

اصلا ادم بدی نیستما بگم فلان... یکی کپی کنه خوش حال میشم ولی این هرچی میبینه عین اونو میخره

یبار دیت رفته بودم گفت پسره ریش و سیبیل خوبی داره

من اینارو میشنوم حس بدی میگیرم

سوال من اینه جریان چیه تابحال نشنیدم تهمتی بزنه پشت سرم ولی حس بد میگیرم ازش،و اینکه خوب کاری کردم رک بهش گفتم پیام نده یا باید با سیاست میرفتم جلو؟

ممنونم که وقت گذاشتید خوندید🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست نداری ارتباط داشتی باشی خب نداشته باش منم از سیاست خوشم نمیاد منم رک میگم دیگ نمیخوام در ارتب ...

اره منم خوشم نمیاد اون خیلی با سیاسته ولی واسه همین میترسم ازش ادم خطرناکیه

میترسی ازش 😐💔

۵،۶ساله رابطمو به هم زده نفهمیدم چیشده حتی پرسیدم تهمتی نشنیدم پست سرم قطعا ترسناکه

اونجوری ترس نه کیه که

بااین همه بدی تابحال یبارم ضربه نزدم بهش