2777
2789
عنوان

آدم ترسو

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 24 پست
باید هی ببرت کافه هدیه بگیره فلانوگرنه پولش به چه دردی میخوره برا خودشه دیگهیه سالم که باهمین من خیل ...

مواففم اسی تو این یکسال اوضاع تولد و مناسبتا چجور بوده؟

دیت میرید چی میخره؟ اگ کافه میرید حسابا چجوریه

در واقع اسنپی که کار میکنه پول برا خودشه.برای شما هم که خرج نمیکنه و خسیسه.و حتی نمیخاد کسی شمارو با هم ببینه که یوقت نیوفتی گردنشو بخاد بگیرتت .ینی حتی به ازدواجم باهات فک نمیکنه .ولش کن بره بدرد نمیخوره

بقیه چیزا که گفتی میره حساب مامانه و قرون به قرونش حساب کتاب میشه از اونجایی مه مامانشم شاغله خیلی دقت داره رو خرج پول

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه نمی موندم این جور پسرا نمیتونن هیچ وقت مستقل بشن همیشه تحت کنترل و نظر مادرشونن و اولویت اول و آخرش مادرشونه و این که چون مادرش شوهر نداره بعد ازدواج هم اکثر اوقات ور دل مادرشه ادم حرص میخوره درواقع خود پسره انگار شوهر مادر میشه به اون پولشم نگاه نکن به دل خرج کردنش نگاه کن بیین برات دلشو داره خرج کنه یا همین پول خرج کردنش هم تحت کنترل مامانشه

کلا اینجور کیس ها دردسرن

تو ک خوبی۷/۸سال باهم بودیم یبار بیرون نرفتیم یبار برام کادو نگرف تاحالا ولنتاین نگرف هرسری تم میگف ا ...

چجوری تحمل آوردی 🥲

همه چی درست میشه میدونم تو میتونی فنوق 😌🫀🩵

چجوری تحمل آوردی 🥲

جدا شدیم بخاطر مامانش پیش اون مثلا احترام میکرد وقتی خودش نبود پشتشو چیز میکرد بهم هرجا میدید

یکسری ب مامانش گفته بود برو باکس بگسر برام گفته بود نخر ول کن نمیدونم از این چیزا حسرت ی ولنتاین ب دلم موند🙃🚶

جدا شدیم بخاطر مامانش پیش اون مثلا احترام میکرد وقتی خودش نبود پشتشو چیز میکرد بهم هرجا میدید یکسری ...

خوب ببین من دو سال با ی پسره بودم منت میکشیدم یک بار ببینمت نمیومد تا بعدش با این رلم آشنا شدم شاید بعضی وقتا اذیتم کنه اما لحاظ محبت خدایی کم نمیذاره خواستم فقط چیزی بگم بهت اگه اون همه سختی کشیدی میدونم هشت سال خیلی بوده اما بهت قول میدم همش میگذره و جبران میشه خدا روزهای سختت جبران میکنه دختر قوی غصه نخور تو انقد با ارزشی و کم نداری احتیاج به هزار تومن اون هم نیست 🥹🤌🏻 هنوزم باهاشی؟

همه چی درست میشه میدونم تو میتونی فنوق 😌🫀🩵

خوب ببین من دو سال با ی پسره بودم منت میکشیدم یک بار ببینمت نمیومد تا بعدش با این رلم آشنا شدم شاید ...

جداشده بودیم

اما گاهی برمیگردیم نمیتونیم ول کنیم همو ۸سال خیلی زیاده

اما خسته شدم از رفتار مامانش خیلی اذیتم

خوب ببین من دو سال با ی پسره بودم منت میکشیدم یک بار ببینمت نمیومد تا بعدش با این رلم آشنا شدم شاید ...

اره نیست ولی بعضی وقتا فک میکنم چیم کمه از بقیه چرا باید همچین رفتاری بشه باهام مگه من چیکارشون کردم اما تهش من میمونمو هزار تا علامت سوال