2777
2789
عنوان

آدم ترسو

389 بازدید | 24 پست

بچه ها من به دوست پسر دارم که یجورایی فامیلیم و حدود یک سال هم میشه باهم اوکی شدیم اسفند میشه یه سال کلا ده بار فک کنم تو این یه سال دیت رفتیم و بعد چند روز پیش هم گفتم بیا بریم بیرون گفت نمیشه مارو میبینن فلان تک پسره و از بچگی بابا نداره و خیلی مامانی نمیدونم تمومش کنم یا بمونم اما خوب موقعیت پولیش خوبه و دوستش دارم شما بودین میموندین 🥲 ؟

همه چی درست میشه میدونم تو میتونی فنوق 😌🫀🩵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی باهاش صحبت کن اگر نیومد جلو خواستگاری تموم کن

برای من زوده برا خواستگاری میدونم میاد اهل خیانت نیس بیست و شیش سالشه و من اولین دوست دخترشم اما رفتاراش خیلی عجیبه

ماهی چقد مگه در میاره

خیلی حقوق باباش میگیره خودش ماهی هفده تومن دو تا خونه اجاره میدن ی دونه تهران اسنپ هم کار میکنه مامانش هم کار میکنه

خیلی حقوق باباش میگیره خودش ماهی هفده تومن دو تا خونه اجاره میدن ی دونه تهران اسنپ هم کار میکنه ماما ...

ب اینم فک کن چون بابا نداره بعد ازدواج باید خیلی بیشتر از بقیه پسرا هوا مامانش و خرجش داشته باشه ها ممکنه همه این پول برا تو خرج نشه

باید هی ببرت کافه هدیه بگیره فلان

وگرنه پولش به چه دردی میخوره برا خودشه دیگه

یه سالم که باهمین من خیلیارو میشناسم دوست پسراشون بهشون پول میدن

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

تو ک خوبی۷/۸سال باهم بودیم یبار بیرون نرفتیم یبار برام کادو نگرف تاحالا ولنتاین نگرف هرسری تم میگف امسال نشد

یبار برام ی عروسک گرف اونم مامانش گفته بود برا وی اونهمه میدی وسایل میخری

باز یادم افتاد اعصابم خورد شد