2777
2789
عنوان

بارداری و پریود شدن

341 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها من این ماه هم مثل ماهای قبل اقدام داشتم حتی روز تخمک گزاری 

دیروز ک هشت روز مونده بود ب پریودم خونریزی شدید گرفتم با درد شدددید تخمدان و کمر وپا درد

حتی حالت تهوع دارم اول گفتم شاید تلقینه اما امروز میبینم ن جدیه تا الان اینجور نبودم.

نمیدونم چرا اینجوری شدم

منم موقع پریود تمام این علایم رو دارم.حتی ویار

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پریود شدی دیگه 

عقب و جلو انداختن تو اقدام طبیعیه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
همیشه پریودت جلو میفتاد؟یا بار اوله؟اگ بار اوله برو ازمایش بده شاید باردار باشی دکتر قرص بده از سقط ...

من همیشه انقد پریودم دیر میشد ک با امپول میشدم 

الان دگ دیر شده ن ؟؟

چون از دیروز خیلی ازم خون رفته اونم شدید

خب پریود شدی دیگه  عقب و جلو انداختن تو اقدام طبیعیه

من الان چندماهه اقدامم اما همش ده روز اینا عقب میافتاد ک مجبور میشدم برم امپول بزنم

اما ایندفعه هشت روز جلوتر شدم

من الان چندماهه اقدامم اما همش ده روز اینا عقب میافتاد ک مجبور میشدم برم امپول بزنم اما ایندفعه هشت ...

خوبه دیگه 

بدنت داره اماده بارداری میشه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
من الان چندماهه اقدامم اما همش ده روز اینا عقب میافتاد ک مجبور میشدم برم امپول بزنم اما ایندفعه هشت ...

سلام عزیزم 

منم الان دقیقا شرایط شما رو دارم شما باردار بودی ؟خواهش میکنم جوابمو بدید گیج شدم نمیدونم دکتر برم یا نه ؟

سلام عزیزم  منم الان دقیقا شرایط شما رو دارم شما باردار بودی ؟خواهش میکنم جوابمو بدید گیج شدم ...

سلام عزیزم

اون ماه ک پریود شدم 

اما ماه بعدش ک الانه خداروشکر باردار شدم

شماهم زود پریود شدید؟؟

سلام عزیزم اون ماه ک پریود شدم  اما ماه بعدش ک الانه خداروشکر باردار شدم شماهم زود پریود شدی ...

سلام وای مبارکه بارداریت عزیزم

اره من اصلن مشکل تخمدان پلی کیستیک داشتم و دیر دیر پریود میشم ،الان نمیدونم چکار کنم برم دکتر یا نه ؟شما داروی خاصی مصرف کردید ؟

سلام وای مبارکه بارداریت عزیزم   اره من اصلن مشکل تخمدان پلی کیستیک داشتم و دیر دیر پریود میش ...

ممنونم عزیزم ان شالله قسمت خودت

بله رفتم کلوموفین و متفورمین استفاده کردم 

2790
2778
2791
2779
2792