ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
روزی ۳۰ دقیقه یا اگر وقت داشتی ۱ ساعت پیاده روی کن اگر تونستی یکم تند پیاده روی کن. قند و شیرینی شکلات ممنوعه و به هیچ عنوان نخور اگرم خیلی هوس شیرینی کردی خرما یا ارده شیره بخور که قند طبیعی ان. فست فود و پیتزا و سوخاری و این چیزا رو تحمل کن ۲ هفته نخور خیلی زود نتیجشو میبینی. اگه ورزش خاصی انجام میدی مثل بدنسازی، پیلاتس، فیتنس یا هرچیزی که خیلی عالیه اگرم نه پیشنهاد میکنم بدنسازی رو ثبت نام کنی ولی برای همیشه باید بری و ولش نکنی چون به بدنت فرم میده. شب از ساعت ۸ شب به بعد فقط چای، دمنوش، قهوه و نوشیدنی های صفر کالری بخور و هیچی بجز اینا نخور. روزی یه وعده میوه بخور بیشتر از یک وعده نخور. برنج رو بکن ۸ قاشق و پروتئین زیاد بخور. صبحانه رو حتما با تخم مرغ اب پز شروع کن اگر دوست نداشتی نیمرو بخور ولی با یک قاشق روغن زیتون. شب هم شام قبل ۸ بخور اگر تونستی شامتو سبک بخور و حجم معدتو اصلا پر نکن. سبزیجات و سالاد کنار غذا یادت نره به اندازه کافی مصرف کنی تا پرخوری نکنی. تمام چیزایی که میدونستمو گفتم امیدوارم موفق باشی عزیزم