2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخاطر اینکه گیس و گیس کشی بود بترکید

البته من کامنتارو نخوندم

اینجا همه فکر میکنن هرچه خودشون میگن درسته و اشتباهی به تفکراتشون وارد نیست هرکی هم مخالفه انسان نیست ، با عرض تاسف باید بگم اگر جزو همین دسته اید شماهم یک دیکتاتور درون دارید . هیچکس به اندازه ی کسی که معتقد است حقیقت مطلق در دستان اوست، خطرناک نیست؛ چنین کسی حاضر است برای آن حقیقت، خون بریزد.[عصیان فرشتگان؛آناتول فرانس]

شت عجب دین قشنگی

به دین چه ربطی داره؟

اینجا همه فکر میکنن هرچه خودشون میگن درسته و اشتباهی به تفکراتشون وارد نیست هرکی هم مخالفه انسان نیست ، با عرض تاسف باید بگم اگر جزو همین دسته اید شماهم یک دیکتاتور درون دارید . هیچکس به اندازه ی کسی که معتقد است حقیقت مطلق در دستان اوست، خطرناک نیست؛ چنین کسی حاضر است برای آن حقیقت، خون بریزد.[عصیان فرشتگان؛آناتول فرانس]

ربطی نداره؟؟انگار خیلی از جنجال خوشت میادا

منظورت از دین چه دینیه

نه جنجال خوشم نمیاد بیشتر از منطق و تفکر خوشم میاد

منظورت از دین چه دینیهنه جنجال خوشم نمیاد بیشتر از منطق و تفکر خوشم میاد

همین دین اسلام

دینی که برا مرد هرچقدر بخاد میتونه زن بگیره اما زن نمیتونه چنین کاری کنه

دینی که حجاب برا مرد آزاده زن نه

زن رو کلفت میدونن و اکثر پیامبران با دخترای ۱۰ساله ازدواج کردن

همین دین اسلام دینی که برا مرد هرچقدر بخاد میتونه زن بگیره اما زن نمیتونه چنین کاری کنه دینی که حجاب ...

😂😂😂😂

لوط پیامبر اسلامه؟😂

محمد پیامبر اسلام نبود؟😂

اینارو نمیگم امام هارو دارم میگم

گلم موضوع ازدواج با محارم بود یه عزیزی اومد گفت لوط هم با دخترش ازدواج کرده شما گفتی عجب دین قشنگی :))))

درحالی که ربطی نداشت

ازدواج با محارم از اول خلقت بوده تا زمانی که حرام شده توی همون تاپیک اصلی هم گفتم توی فرهنگ باستان هم بوده مثل پادشاهی های مصر و ایران و... ولی زمان حرمتشو من نمیدونم

پس به دین ربطی نداره اگه یه پیامبر تاریخی با دخترش یا خواهرش ازدواج کرده چون اساسا کارش اشکال نداشته:)

ضمن اینکه صحبت شما درباره اسلام مغالطه ی anachronism هست ، چیزی که 1400 سال پیش با فرهنگ اون زمان اعراب جاهلی اتفاق افتاده رو نمیشه با الان مقایسه کرد

پیامبرا با دخترای ده ساله ازدواج نکردند کلا ازدواج تو اون زمان توی سن کم بوده (الان اینکار کودک همسری محضه)

کلا بحث ما امام و پیامبر نبود بیخیال😂💖

گلم موضوع ازدواج با محارم بود یه عزیزی اومد گفت لوط هم با دخترش ازدواج کرده شما گفتی عجب دین قشنگی : ...

دینشون که همین بوده نه ؟

اونا امام یا پیامبر بودن که سن خودشون سه برابر زنشون بود پس من ازبیخ این دین رو قبول ندارم و چیزی که حلال بوده حرام شده حرام بوده حلال شده انگار مردم مسخره آن . بیخیال ادامه ندیم بهتره

دینشون که همین بوده نه ؟اونا امام یا پیامبر بودن که سن خودشون سه برابر زنشون بود پس من ازبیخ این دین ...

عجب:)

آره ادامه ندیدم بهتره فقط عزیزم بیشتر مطالعه کن:)