2777
2789
عنوان

سقط زیاد

109 بازدید | 11 پست

من ۲ تا سقط تو ۱۴ و ۱۵ هفته داشتم یعنی بدلیل بیماری جنین ها مجبور به سقطشون شدم الان بخوام سومی و طبیعی اقدام کنم و دوباره مریض باشه و سقط کنم برای رحمم مشکل پیش میاد؟؟ یعنی بعدش میتونم دوباره بارداربشم؟!

همسرم بیماری ژنتیکی داره به بچه ها انتقال میده متاسفانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمم میدونی بدن چقد داعون میشه.من بعد سقط سوم الان ی هفته کمرم راست نمیشهژن های سالم برمیدارن لقاح ...

اون که شما میگی اسمش پی جی دی هست که تو ایران هم هیچکی موفق نشده

عزیزمم میدونی بدن چقد داعون میشه.من بعد سقط سوم الان ی هفته کمرم راست نمیشهژن های سالم برمیدارن لقاح ...

من بعده هر سقط یک سال فاصله دادم و نزاشتم وزنم بالا بره ورزش کردم الان شکرخدا اوکی ام حالا شنبه وقت دکتر گرفتم ببینم اجازه میده

چرا نشن؟؟من اسمشونمیدونم فقط میدونم فامیل های بسیار نزدیکم با این روش چن تا بچه سالم دارن

نه گلم متاسفانه نتیجش و درصد مثبت شدنش خیلی کمه ما تو تلگرام ۶۰ نفریم که همه مثل هم مشکل ژنتیکی داریم و اکثرا پی جی دی کردن و نشده و خیلی هم هزینه سنگینی داره کاش میشد حیف هم گرونه برای ما ۴۰۰ تومن میشه همم میگن ممکنه جنین سالمی بدست نیاد کلا پروسه سختیه چندبرابر ای وی اف سخته

نه گلم متاسفانه نتیجش و درصد مثبت شدنش خیلی کمه ما تو تلگرام ۶۰ نفریم که همه مثل هم مشکل ژنتیکی داری ...

خدا بزرگه.

راستش من در مورد جزییاتش نمیدونم.

فقط عموی خودم یکیشون بود.ژن های سالمفریز کردن بچه کاشتن.الان دو تا دو قلوی سالمداره.یعنی ۴ تا بچه