2777
2789

سلام بچه ها خیلی خیلی پرم و دلم شکسته

ما تقریبا ۲ ساله که نامزدیم و عقد کردیم اول قرار بود عروسی مفصلی بگیریم ولی خب پدرشوهرم کمکمون کرد و با وام ازدواج و طلاهام تونستیم یه خونه بگیریم و راستش پولی نموند ک بخوایم فکر عروسی باشیم...

من الان تقریبا ۲ هفتس که متوجه شدم باردارم و ۲ماهم هست

من با خانوادم در میون گذاشتم

پدرم و خواهرم گفتن چه اشکال داره مامانم کمی مخالفت کرد ولی بعد قانع شد و چیزی نگفت

همسرمم ب خانوادش موضوع رو گفت

اونم همه شوک شدن ولی گفتن چه اشکال داره

پدرشوهرمم گفت تصمیم با خودتون هست ما دخالت نمیکنیم و کلا نگفت سقطش کن یا چیزی...

بعد مادرشوهرم اینقدرررر از مننننن عصبی بود

زنگ زد ب مامانم گفت به هییییچ عنوان فکرش نکنه نگهش داره

و دوتا قرص بخوره بندازتش

من جواب فامیلام رو چی بدم

دخترتو راضی کن بچه رو نگه نداره

مامانمم بهش گفت منم ب فکر ابروم هستم ولی این بچه قلب داره

میخوای گناهش رو بندازیم گردن خودمون و خلاصه کلی حرف زدن و قطع کرد

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عجب چ بگم

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب همسرمم گفتم

گفت تو کار ب حرف مادرم نداشته باش مهم خودمونیم

از یه طرف خودم همش میگم ینی از پسش بر میام

ی طرف حالت تهوع و حال خرابی

ی طرف حرف دیگران

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان دوره این حرفا گذشته ک تو عقد نباید حامله شدو فلان دوسالم گذشته چ حرفی میمونه واقعا

چیزی ک خودت میخوای انجام بده اگ الان توانایی بچه دار شدن داری نگهش دار اگ نه ک بازم خودت باید تصمیم بگیری