2777
2789
عنوان

رژیم کتوژنیک

70 بازدید | 12 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر.

امیدوارم حالتون خوب باشه.

کسی از شما عزیزان از قیمت تازه رژیم کتوژنیک خبر داره؟

یعنی جدیدا این رژیم رو گرفته باشه یا بدونه هزینش به تازگی چقدره؟؟ ممنون میشم بگین.

رژیم فرشته کتودایت رو منظورم هستش.

و اینکه تجربه تون هم بفرمایین که راضی بودین یانه و بازگشت وزن داشتین یا نه.

ممنون

اصلا رژیم معمولی ک همچی باید خورد برمیگرد دیگه کتوژنیک ک هیچی

برمیگرده؟صد در صد چون بعدش ولع پیدا میکنی عین چی

من هر چی رژبم گرفتم برگشته بلکه بیشتر

تحرکتو زیاد کن به این هی فکر نکن چی بخورم چی نخورد

میدونی خود تحرکت تمیز کردن خونه و کار انجام دادن چقد موثره

اصلا رژیم معمولی ک همچی باید خورد برمیگرد دیگه کتوژنیک ک هیچی برمیگرده؟صد در صد چون بعدش ولع پیدا م ...

سلام عزیزم ممنون که وقتتو در اختیارم گذاشتی.

میدونی چیه؟ من یه سه چهار سالی کالری شماری میگرفتم مثلا تا ۱۰ کیلو اینا تو دوسه ماه کم میکردم با پیاده روی در کنارش ولی دیگه امسال نتونستم بگیرم بدنم کشش نداشت خسته شدم. دیدم این رژیم رو خیلی تعریفشو میکنن گفتم ببینم اگر هزینه اش اوکی باشه بگیرم آخه یه جا سرچ کردم چشمم به ۵،۶ میلیون خورد!!!! نمیدونم واقعا همین بود یا چشمم اشتباه دید. دیگه اومدم اینجا هزینه شو بپرسم.

آره خب هر رژیمی بگیری مراعات نکنی دوباره برمیگرده عزیزم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا رژیم معمولی ک همچی باید خورد برمیگرد دیگه کتوژنیک ک هیچی برمیگرده؟صد در صد چون بعدش ولع پیدا م ...

کی این رژیم رو گرفتی عزیزم؟ هزینش چقدر بود؟ از همین فرشته کتودایت گرفتی؟ از هزینه جدیدش خبر داری عزیزم؟ و اینکه تو چه مدت چند کیلو کم کردی؟

عوارض داشت واست؟

من به سرکه سیب حساسیت دارم تو نمونه هاش دیدم سرکه سیب رو زده بود برای استفاده.

سوالاتم زیاد شد عزیزم ممنون بابت وقتی که میزاری🌹

سلام عزیزم ممنون که وقتتو در اختیارم گذاشتی. میدونی چیه؟ من یه سه چهار سالی کالری شماری میگرفتم مثل ...

کتوژنیک فک کنم بدون و برنج ونون اینا باشه انقد سخته ک من حتی نگاه نکردم چیه بدنم استرس زده میشه

ببین تو نمیتونی تا اخر عمر رژیم باشی ک؟

نه تنها تو بلکه هیچکس مگر ورزشکار باشه و سودت تو این کار باشه

چیزایی ک اگه رعایت کنی وزنت میاد پایین اینه روغن غذاتو کم کن یدفعه ایی نه کم کم

هر چی تنقلات میخوری بخور نصف کن یجوری باشه ک همیشه یتونی انجام بدی خودت ببین چجوری راحتی

ولی از من گفتن بود ک هر جور رژبم برمیگرد مگر اینکه مثلا یسریا لاغر شدن دیگه نمیخورن میدونی چقدر ضرر داره بدنو تو استرس بزاری من انقدری رژیم گرفتم ول کردم خسته شدم الان رفتم دکتر پی سی او دارم (هورمونیه) ک بیشتر سر استرسه

کی این رژیم رو گرفتی عزیزم؟ هزینش چقدر بود؟ از همین فرشته کتودایت گرفتی؟ از هزینه جدیدش خبر داری عزی ...

نه نگرفتم اسمش میاد وحشت زده میشم چه برسه بگیرم پولتو جای اینکه اینهمه هزینه کنی بده چند تا چیز مفید بخر

مگه رژیم چیه ک هر روز جدیدش میاد انگار لباسه!

من دیگه هیچ وقت رژیم نمیگیرم ورزش میکنم وزنمم ۷۳ هست ولی با خودم عهد بستم اگه دلت میخواد لاغر بشم این باسن مبارک رو در روز یکم تکون بدی لاغر میشی😄

کتوژنیک فک کنم بدون و برنج ونون اینا باشه انقد سخته ک من حتی نگاه نکردم چیه بدنم استرس زده میشه ببین ...

اره عزیزم آدم نمیتونه تا آخر عمر رژیم باشه بالاخره یه جا کم میاره. دقیقا خود من ، که بهت گفتم هرسال کارم اینه سه چهار ماه رژیم میگیرم به زور رژیم و ورزش ۸ تا ۱۰ کیلو کم میکنم بعدش چون ول میکنم همش برمیگرده.

الهی عزیزم. منظورت هورمون کورتیزوله؟ اختلال اضطرابیه.

امیدوارم زود خوب بشی قشنگم

اره عزیزم آدم نمیتونه تا آخر عمر رژیم باشه بالاخره یه جا کم میاره. دقیقا خود من ، که بهت گفتم هرسال ...

قربونت

همون دیگه باید هر کسی بدنشو بشناسه

کورتیزوله چیه نمیدونم ولی خیلی تاثیر گذاشته رو بدنم

من انگار دیگه قحطی زده شدم یچوری غذا میخورم انگار غذای اخرمه

نه نگرفتم اسمش میاد وحشت زده میشم چه برسه بگیرم پولتو جای اینکه اینهمه هزینه کنی بده چند تا چیز مفید ...

من هرسال از ۷۳،۷۴ خودمو تا ۶۵،۶۶ میرسوندم امسال دیگه واقعا حالشو نداشتم. الان احتمالا ۷۶،۷۷ باشم.

آره خب عزیزم تنها چیزی که لاغر میکنه ورزش و کم خوریه.

بخدا منم دیگه خسته شدم از بس رژیم گرفتم.

امسال هرکار کردم دیگه نتونستم ورزش و رژیم رو شروع کنم.

هرسال هرسال همین وضعه ول میکنی دوباره همش تو یکی دوهفته برمیگرده. وزنی که ۳،۴ماه طول کشیده کمش کنی.

اونم با زجر و عذاب.

قربونت همون دیگه باید هر کسی بدنشو بشناسه کورتیزوله چیه نمیدونم ولی خیلی تاثیر گذاشته رو بدنم من انگ ...

همین poc که گفتی واس کورتیزوله گلم. البته poc یا pso فکرکنم مال وسواس فکری باشه عزیزم.

ولی هورمون مربوط به استرس کورتیزوله.

نرمال ترین رژیم همون کالری شماریه ولی خو لامصب جونو بالامیاره تا بخوای ۷،۸ کیلو کم کنی بعدش دیگه بدنت کم میاره ول میکنی هرچی رشته بودی همش پنبه میشه

من هرسال از ۷۳،۷۴ خودمو تا ۶۵،۶۶ میرسوندم امسال دیگه واقعا حالشو نداشتم. الان احتمالا ۷۶،۷۷ باشم. آ ...

منم ۷۳ اینا هستم فعلا هی از ۷۲ تا ۷۷ هی میرم بالا هی پایین ولی زیر هفتاد نه😐

منم عین تو دیگه نکشیدم ول کردم

بهتره نیست راه ادلمه دار بریم؟

من مثلا چون فعلا تنهام الان ناهار و شام با هم گذاشتم دو تا سه چهارم پسمانه برنج با ۳ ق غ خ روغن رو بصورت کته درست کردم

برای خورشت هم ماهیچه رو دیدی میزارن لای پیاز؟ من دقیقا ۶ تا فیله برای دو وعده گذاشتم لای پیاز فراون با زعفرون و نمک و فلفل گذاشتم پیاز اب بندازه و مرغا بپزن روغنم نزدم

اینجوری من یه چند وقت برای سلامتیم روغن رو کم کرده بود هیچکار نکردم وزنم ۳ کیلو اومد پایین

اره عزیزم آدم نمیتونه تا آخر عمر رژیم باشه بالاخره یه جا کم میاره. دقیقا خود من ، که بهت گفتم هرسال ...

منم دقیقاااااا عین شرایط شما و وزن شما رو دارم و توی یک ماه اخیر ۷ کیلو کم کردم