2777
2789
عنوان

جن و اجنه

152 بازدید | 27 پست

بچه ها به جن و اجنه اعتقادی دارین؟

حدود یک سال نیم پیش من خود به خود گل گوشم گم شد و جالب اینجایت که اصلا رفت امدی توی خونه ما نیست و یهو غیب شد حدود سه هفته پیش اومدم ساعتم بردارم برم بیرون در کامل تعجب گل گوش کنار ساعتم دیدم

وقتی که توی اون اتاقه میخوابیدم گاهی وقتا اذیتم میکردن به خونه هم که میگفتن میگفتن تو خیالاتی شدی و گاهی وقتا لباسم نیست هرچی میگردم پیدا نمیشه بعدش میبینم توی کمد گذاشته

بنظر تون راستههههه؟؟؟

بعد هرکیم بیاد سمتم بعد سه روز خود به خود میره رفتم پیش چند دعا کن یکیش میگه جن عاشق داری یکیش میگه همزاد داری همرادت نمیذاره ولی واقعا این چیزا راسته؟

🩵

هست و واقعیه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی

آره

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

راسته

هممون میدونیم راسته

اعتقاد دارم شدیدددد

واقعا نمیدونم فار کسایی که میگن واقعی نیست چیه!

یا براشون اتفاق نیفتاده یا نمیخوان که باور کنن

و گرنه چیزی نیست که بشه کتمانش کرد

چه گویم که خود ناگفته بهتر میداند💜✨️‌‌‌                                 ‌ یا اباالفضل العباس🤍